2777
2789
عنوان

درد قلب

64 بازدید | 11 پست

می‌ترسم برم دکتر... بگه مشکلی داری یه وقت...بعد اینکه گریه کردم زیاد قفسه سینه ام سمت چپ ام درد میکنه....

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه درد قلب شما رو میگم....

نمیدونم‌ دکتر رفتم قبلا بهم گفته قلبت صدای اضافه داره

باید برم اِکو

که من نرفتم دیگه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نمیدونم‌ دکتر رفتم قبلا بهم گفته قلبت صدای اضافه داره  باید برم اِکو که من نرفتم دیگه

منم می‌ترسم برم دکتر

من نمیترسم  حوصله ام نمیرسه برم وگرنه به مُردن راضیم

مردن چقدر راحت میگی؟؟

چند شب پیش ها انقدر ناراحت بودم گریه کردم بعد به خدا گفتم که کاش بچه یتیم بودم و خودمو میکشتم راحت میشدم اما افسوس که نمی‌خوام پدر مادرم پیر بشن و غصه بخورن.... دخترمم که به کنار

مردن چقدر راحت میگی؟؟ چند شب پیش ها انقدر ناراحت بودم گریه کردم بعد به خدا گفتم که کاش بچه یتیم بود ...

اتفاقا به خاطر پدر ومادرمه دارم تحمل میکنم وگرنه خیلی وقته خودم رو کشته بودم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗