2777
2789
عنوان

شغل پردرامد

337 بازدید | 9 پست

سلام دوستان،خوشحالم از اشناییتون من همیشه تاپیکارو میخوندم ولی اولین باره تاپیک میزنم،میخاستم مشورت بگیرم ازتون،همسرم مدتیه کارش کساد شده(دکوراسیون داخلی)

بنظر شما و با تجربه ای ک داریذ این روزا چ شغلی مناسب و پردرامده؟مرسی راهنماییم کنید🤗

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سوپری

میوه تره بار

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منظورم از وقت اینه شاید چند سال طول بکشه تا نتیجه بده،یک ماهه ک فالور زیاد ادم نمیتونه بگیره

همون خب هر کار پر درامدی بخوای داشته باشی زمان میبره تا ب جایی ک میخوای برسی نمیدونم ب فکرم نمیاد شغلی ک یک ماهه ب درامد بالا برسی 

همون خب هر کار پر درامدی بخوای داشته باشی زمان میبره تا ب جایی ک میخوای برسی نمیدونم ب فکرم نمیاد شغ ...

درسته ولی بنظرمن بلاگری ی شغل مناسب خانوماس ک مخارج زندگی ب گردنشون نیست و باخیال راحت میتونن وقت بذارن،ن اقایون ک یک ماه کار نکنن یک سال از زندگی عقبن

به نظرم یه موضوع خوب و چیزی که کمتر بهش پرداختن انتخاب کن و بلاگری یا تولیدمحتوا اینستا یا هرجای دیگه رو شروع کن . اگه خوب کار کنی، به نظرم بتونی برا خودت مخاطب جمع کنی حسابی درآمد خوبی داره.