چند ماهه دکتر نوشته قبول نمیکنه میگ خدا بخواد میده یکمم بهش اسرار کنم میگ بزار تو ببینیم درمان می ...
انشاالله که طوری نیست . باهاش صحبت کن بگو محض احتیاط . یا بگو رفتم دکتر گفته با آزمایش همسرت بیا . یجوری ببر دیگه بخاطر این میگم که خیالت راحت شه و خدایی نکرده اگه مشکلی بود زود پیگیر درمان بشی. وقتی بیشتر از یه سال اقدام منظم داشته باشی و نتیجه نده باید هر دو بررسی بشین عزیزم.
خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
میدونم میگم سر یکسال هم دکتر براش آزمایش نوشت و خیلی هم اسرار کردم ولی خانوادگی خیلی ب خودشون مطمئن ...
نه عزیزم اینطور نیست . همسر منم میگفت ما خانوادگی مشکلی نداریم و واقعا هم نداشتن ولی بعد مشخص شد که همسرم مشکل داره و نیاز به ای وی اف هست. البته من ماهی که اقدام کردم پیگیر هم شدم و نذاشتم بیشتر شه.باید باهاش صحبت کنی و قانعش کنی اگه مشکلی نداره با گفتن درست نمیشه دکترا مدرک میخوان.
خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
نمیدونم والا تلاشمو میکنم اگ مشکل داشته باشه چی کار میکنن؟ دارو میدن یا حتما باید ای یو ای و ای یو ...
انشاالله که بزودی خدا معجزشو تو دلت بذاره. اگه مشکل خاصی نباشه با دارو حل میشه وگرنه عمل ،ای یو ای یا ای وی اف . انشاالله به هیچ کدوم نیاز نباشه و طبیعی باردار بشی عزیزم.
ممنوووون جواب دادی عزیزم😍 دعا میکنم ان شاءلله خیلی زود طبیعی باردار شی پیش خدا هیچ کاری نداره خ ...
ممنون عزیزم از دعای قشنگت. آره واقعا واسه خدا کاری نداره اون اگه بخواد همه چی میشه.انشاالله به زودی همین ماه بحق شش ماهه آقا امام حسین دلت شاد بشه . نگران نباش توکل به خدا . مطمئنم بی جواب نمیذاره
عزیزم انشالا که خیر این باشه که زود بچه دار بشی، ولی ولی برای اجابت دعا از خدا بخواه و رها کن و زمانش رو بسپار به خودش، سخت ترین کار رخا کردنه ولی اگر ااز ته دل دعا کنی و از ته دل رها کنی فوق العاده است