2777
2789
عنوان

۲۷ سالمه

180 بازدید | 14 پست

خیلی دلم میخواد ازدواج کنم عاشق بودم نشد بهم خورد الانم دلم راضی نمیشع با کسی دیگه ازدواج کنم فقط دلم میخواد با همون ازدواج کنم چقدر برنامه ریختیم همه خریدامونو کردیم حتی دسته گل و تاج و اینارم سفارش دادم دقیقه ۹۰ بهم خورد الان من موندم و یه عالمه خاطره و حسرت 😔

خدایی که بشدت کافیست ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانوادش قبول نمیکنن چون با پسرش دوست بودم و یه دختر تحصیل کردم میگن دختر تحصیل کرده بدرد زندگی نمیخو ...

😐

چرا ناراحتی الان!

نجات پیدا کرده که

ناراحت نباش عزیزم ایشالا بهترین قسمتت بشه

خانوادش قبول نمیکنن چون با پسرش دوست بودم و یه دختر تحصیل کردم میگن دختر تحصیل کرده بدرد زندگی نمیخو ...

پسره مستقل نیس؟

از اولش نمیدونست شرایط خانوادش چیه؟دلیلش برا بازی دادنت چی بوده؟

پسره مستقل نیس؟ از اولش نمیدونست شرایط خانوادش چیه؟دلیلش برا بازی دادنت چی بوده؟

مامانش خیلی بده تا روز خواستگاری گفت من راضی ام هرکیو بخوای همه چی اوکی شد بله رو هم گفتیم یه روز برا رسم و رسوما اومدن و روز عقد و مشخص کنن بعد پسرشونو نیاوردن خودشون اومدن دعوا راه انداختن و بهم تهمت زدن ورفتن بعد بع پسرشون گفتن ما رفتیم اونا مارو انداختن بیرون 😔

اگه هم دیگه رو‌می خواید بی خیال اطراف شید و جلو همه وایسید

نمیشه مامان باباش خیلی بدن وحشتناکن خودشون و به مریضی میزنن و نفرین میکنن و از این کارا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 24 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز