2777
2789
عنوان

پرولاکتین

156 بازدید | 17 پست

میدونید شرایط قبل از آزمایش پرولاکتین چیه پارسال آز دادم کلی اینسری رفتم دکتر گفتم چکاپ بندیسه گفتم پرولاکتین هم بنویسه پرولاکتین بالا باعث ناباروری میشه ؟

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید سوتین نبندی شب قبلش ...رابطه نداشته باشی و ببخشید پستان ها تحریک نشده باشن ... و اینکه حداکثر سه ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

۲ ساعت بعد از بیدار شدن از خواب برو آزمایش بده

قبل آزمایش یه ربع بشین کاملا بدنت آروم باشه

یعنی از راه رسیدی سریع نباید نمونه بدی

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
پرولاکتین بالا چه نشانه هایی داره ؟ باعث ناباروری هم میشه

فک نکنم در این حد که نابارور بشی بابا دارو میدن خودتم رعایت کن خوب میشه شبام زود بخاب

سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچ‌چیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷
پرولاکتین بالا چه نشانه هایی داره ؟ باعث ناباروری هم میشه؟

آره میشه اما با دارو درمان میشه

سینه ها ترشح دارن اگه بالا باشه

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
سینه هام تو سونو کرافی گفت کیستیک هست هیچ دارویی دکتر نداد گفت دارویی نداره خب درمانش چیه

آره واسه خیلی از کیست ها دارو نمیدن

باید رژیم غذایی رعایت کنی که بدتر نشه

مثلا چایی کم رنگ بخوری.نوشابه و فست فود رو تا حد امکان محدود کنی.سس و شکلات و قهوه و ...نخوری

پرولاکتین بخاطر کیست نیست.واسه پرولاکتینت اگه بالا باشه قرص میده میاد پایین نگران نباش

کیستیک سینه از چیه ؟ و اگه درمان نشه چه عوارضی داره ؟ 

دلیلشو نمیدونم اما اتفاقی نمیفته عزیزم

فقط باید چند وقت یبار سونوگرافی بدی چک کنی که بزرگ نشده باشن

اگه رژیم غذایی رو رعایت کنی کوچیکم میشن.اتفاقی نمیفته لازم نیست کاری بشون داشته باشی