2777
2789
عنوان

آخرش هم نشد 😏😏😏

70 بازدید | 5 پست

بچه که بودم یادمه فکرم چی بود . مثلا تو مدرسه بچه ها برای بعضی جشنا یه دوستام لباسای دخترونه وعروسکی داشتن من هیچی برای پوشیدن نداشتم 😏😏😒😒 یا مثلا دختر بچه های دیگه مادراشون آرایشگری بلدبودن موهاشونو درست میکردن همیشه گریه میکردم غرمیزدم موهای منم درست کنید تا کلاس ششم با خشم موهامو میکشید ازین حرف که تو بلدنیستی بدش میومد 😠😠😠 یا مثلا مسافرتایی که بچه هاتومدرسه تعریف میکردن بلد نبودم حتی کجاست . مثلا نخندید یکی ازبچه ها گفت رفتیم متل غو فکر کردم اسم هتله !!!!!! خلاصه همیشع تو بی پولی و حسرت بودم . حالام که بزرگ شدم حداقل یه مدل مو و آرایشگری یا آشپزی کلاس نرفتم که حداقل برای دخترم مادر باحالی باشم 🥺😪😪😪 الانم برم دانشگاه دیگه وقتم ندارم آخرم یه مادر عقب افتاده میشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدایا من مث مامان بی هنرم شدم دیگه این نسل و رویه رو ادامه نده 

نسل امروز خیلی راحت تر میتونه چیز میز یاد بگیره اطلاعات کسب کنه حتی راجع به آرایش و مو ،بزن تو گوگل یا ۴ تا پیج اینستا دنبال کن یه چیزایی در حد رفع نیاز یاد میگیری 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

عزیزم ناراحت نشیا ولی چرا انقد فکرت بسته اس بنظرت یه مادر خوب حتما باید یه هنری بلد باشه تا بچش دوسش داشته باشه ببین عزیزم یه مادر خوب همین که به بچش محبت کنه کافیه فکر کردی بهترین مادر دنیا هنرمندترین مادر دنیاس؟ 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نسل امروز خیلی راحت تر میتونه چیز میز یاد بگیره اطلاعات کسب کنه حتی راجع به آرایش و مو ،بزن تو گوگل ...

راست میگه اسی حتی نیاز به هزینه کردن برای کلاس هم نداری

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
عزیزم ناراحت نشیا ولی چرا انقد فکرت بسته اس بنظرت یه مادر خوب حتما باید یه مهتری بلد باشه تا بچش دوس ...

بنظرت مهارت برای یه مادر لازم نیست ؟؟؟؟ این طرز فکر من بوده از قدیم تاحالا 

بنظرت مهارت برای یه مادر لازم نیست ؟؟؟؟ این طرز فکر من بوده از قدیم تاحالا 

لازمه ولی تو خیلی بزرگش کردی به قول همون کاربر میتونی از صد جا چیز میز یاد بگیری حتی بدون اینکه کلاس بری