2777
2789

برای اونایی که نخوندند دوباره گذاشتم.

رفته بودم دکتر زنان 

من مجردم بیست و پنج سالمه 

شمارم 28 بود جفتیم یه زنی بود شمارش 32 یه زن دیگه هم اون سمت نشسته بود که نمیدونستم شمارش چنده.یه نف ر هم داخل بود .زنی که جفتم بود گفت بلند شو هر وقت از اتاق اومدند بیرون تو برو داخل که من هم بعد تو برم داخل.

وقتی یه نفر از اتاق بیرون اومد خواستم برم داخل که اون زنه که گفتم شمارش رو نمیدونستم گفت نوبت منه و رفت داخل.

یکدفعه اون زنه بلند شد با لحن تند گفت چرا نرفتی داخل و فلان و بهمان حالا که اومد بیرون من میرم داخل تا تو یاد بگیری!!!

اون لحظه مسیول اونجا هم اومد زنه بهش گفت من کارم زیاد طول نمیکشه زود میام زنه هم بهش گفت باشه تو بعدش برو.

من هم سیب زمینی بودم اونجا شمارش سی و دوبود ولی بعدش جلوتر من رفت هزار تا حرف هم بارم کرد.

من نمیخام احمق نشون بدم اما انقدر ساکت و اروم نشون میدم همه جلوم ببخشید دم درمیارند.میگم از دفعه بعد درست میشم اما نمیشم.

خیلی بیشعور بود همش میگفت از ساعت پنج اومدم خسته شدم و فلان خب همه ساعت پنج اومده بودیم.

خواستم دردودل کنم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

فداسرت ینفر بود 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اونا یه مشت آدم بی فرهنگ بودن که معنی نوبت رو درک نمیکنن درسته شماهم اشتباه کردی که جوابشو ندادی تو این دوره زمونه باید از حقت دفاع کنی وگرنه سریع کس دیگه برش میداره و سرت بی کلاه میمونه درسته آروم و ساکتی اما خوب نیست سعی کن خودتو تغییر بدی

بهتر که باهاش دهن به دهن نذاشتی درهر حال بین مجرد و متاهل هم فرق هست متاهلا پررو ترن اونم که دیگه نو ...

شما مجردی؟؟به احتمال زیاد مجردی!!

حرف جالبی زدی..

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

اوف😬

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم