2777
2789
عنوان

اگه یه دختر و زن ببینید لاک قرمز زده..

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم لاک قرمز زدم  رفتم مهمونی  نزدیک ترین فامیلم  گفت  برو سر چهار راه ای ...

کات کن 

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
نه.. دختری چادری محجبه هم دیدم با لاک قرمز.  

خدایی خیلی بده توی ایران حجاب دین پدر مادر تعیین می کنند طفلک من دلم برای رینجور آدمها میسوزه آخه باعث دوگانگی شخصیت میشه کسی که چادر سرش باشه آرایش کنه یا مو بیرون بذاره خیلی مسخره هست یعنی شخصیت دوگانه در صورتی که آدم باید یا محجبه باشه یا آزاد همه اش بخاطر قوانین  رسوم مسخره ایران هست حتما حجابش اجباری یوده ولی دل خودش جور دیگه ....

کات کن 

عمومه من نمیخام با هاشون رفت و امد کنم   پدر مادرم مجبورم میکنن

تو جمع بهم گفت اب شدم😔

بی تفاوت باش چون هرچیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف....
از خوم بدم میاد که لاک قرمز زدم که اونجوری بگه

مشکل از فکر خراب ایشون بوده تو چرا از خودت بدت بیاد؟!ببخشیدا ولی آدم باید خیلی بد ذات باشه که همچین نسبت کثیفی به یه دختر، صرفاً به خاطر لاک دستش، بده!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
عمومه من نمیخام با هاشون رفت و امد کنم   پدر مادرم مجبورم میکنن تو جمع بهم گفت اب شدم😔

منم با عموم کات کردم چند ساله

هیچی جوابش رو ندادی؟

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
تنها نیستی عزیزم یه لشکر باهات همراهن  همه ما زخم خورده این جماعتیم

کاشکی یه غریبه بهم میگفت 

عموم تو جمع گفت

بی تفاوت باش چون هرچیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف....
منم با عموم کات کردم چند ساله هیچی جوابش رو ندادی؟

نه حالم بد شد بغضم گرفت 

بدنم یخ شد زبونم بند اومد 

همه نگام کردن 

حالم ازش بهم میخوره

پامو خونش نمیزارم هیچ وقت