2821
2789

امیدوارم تاپیکت صرفا برا اطلاعات عمومی باشه نه مسافرت عزیزم وگرنه تو این گرما کیش کوفتت میشه

کووید هم با آغوش باز ازت استقبال میکنه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رفتم

ساحل کشتی یونانی حتمااا برو خیلییی خوبه👌🏻 من اونجا شتر سواری کردم خیلی باحال بود😅

بعد رستوران کف شیشه ای هم حتما حتمااا برو خیلی باحال بود

تفریح های ابیش هم خوبه مخصوصا پاراسل

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

خوب بود پارسال ماه عسل رفتیم مرداد بود از گرما پختیم اونجا

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست

همه جاش قشنگه 

بذا تفریح هم می تونی بری دفترخدمات گردشگری اونجا بلیط تهیه کنی برا بازی ها و تور های گردشگری 

شب ها هم برنامه های شبانه دارن از ساعت 12 تا 5 صبح که عالیه 

فقط رفتی بجایی اینکه بری پارک دلفین ها فقط نمایش دلفین ها رو ببینی برو شنا با دلفین برو خیلی عالیه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

پلاژ برو . شنا تو آب مرجانی کنار ماهی ها یه لذت خاصی داره . 

من سال 94 رفتم . اکثرا 50 تومنی بودن . غواصی گرون بود . 

شو هایی که میزاشتن عالی بود 

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792