2777
2789
عنوان

مهمونی وکرونا

119 بازدید | 14 پست

چقدر دیدن سیسمونی الکیه با این اوضاع دخترعمم ۷ ماهه بارداره میخوان سیسمونی ببرن براش زنگ زدن گفتن پنجشنبه بیاین مامانمم تو رو دربایستی به عمم گفته باشه توی همین هفته تو شهرما ۷نفر فوت کردن منم خیلی میترسم 

چشمم گلمژه زده عصر رفتم داروخونه انقد شلوغ بود از عصر بدن دردم حالا به مامانم میگم نریم میگه زشته دعوتمون کردن بده نریم حتی جنسیت بچه رو هم نگفتن که هدیه ببریم براش دخترعمم گفته وقتی زایمان کنم سوپرایزتون میکنم فقط خودشو شوهرش میدونن

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر چرت!

خب بگو نتونستم بیام بخاطر کرونا..خدایی دیگه کرونا چیز کمی نیست که بخاطرش توو رودربایستی بمونین

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

با جون خودتونم تعارف دارید؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
با جون خودتونم تعارف دارید؟

نمیدونم بخدا خودم الان ابریزش بینی و بدن درد دارم از عصر انقدر میترسم

وااای نرید مادر شوهر من تو عروسی تو محیط باز کرونا گرفته نرین خواهشاااااا

من که واقعا دلم نیست برم و میترسم به مامانم میگم سیسمونی عروسی نیست بعدشم چه فرقی داره بچه دخترعمه چی باشه 

نرید خیلی اوضاع خرابه الان کرونای جدید با دلتا قاطی شده ایجاد قارچ میکنه میزنه به مغز اگه زنده بمونه ...

اره عزیزم استان ما خراسان رضوی هر روز اخبار میگه خطرناکه ولی من نمیتونم خانوادمو قانع کنم