خانوما پدرشوهرم وقتی که من بله رو بهشون دادم موقه ی عقدم ی زمین بهمون دادن بعد ۵ سال ی ماه پیش برادرشوهرم میگفت نصف اون زمین ماله منه خلاصه با شوهرم حرفشون شد وبعدش که شوهرم راضی شده بود نصف اون زمینو بده بهش منم راستش ته دلم راضی نبودم و شوهرمن اینو میدونست خلاصه بعدش شوهرم از دادن نصف زمین به برادرش منصرف شد وپدر شوهرمم اومده بود خونمون میگفت همش تقصیره تو هستش که نصف زمینو پسرم به برادرش نداد بعدشم بهم گفت کاری نکن از خونم بندازمت بیرون و خیلی حرفای دیگه بهم گفت ،میگفت یا شوهرت باید نصف زمینو بده یا ی گواهی بده که من از اموال پدرم سهمی ندارم خلاصه بخاطر حرفای زشتی که بهم زده بود منم قهر کردم رفتم خونه ی بابام اون موقه پسرم شیر خودمو میخورد وفقط۶ ماهش بود ونزاشتن باخودم ببرم خونه ی بابام،ی هفته موندم اونجا و شیرم خشک شد بعد ی هفته شوهرم اومد دنبالم و به اصرار بابام برگشتم خونه،اون موقه شوهرم بهم گفت مارو از ارث محروم کردنو فلان ...نگو دروغ گفته بوده بهم امروز فهمیدم ی وکالت نامه به پدر شوهرم داده که من ارث پدریمو گرفتم و بعد فوت بابام از ارث اون هیچ سهمی ندارم ،من الان بخاطر این ناراحتم و به شوهرم میگم چرا به من دروغ گفتی ،این هزارمین باره که با پدرش هم دست میشه و بهم دروغ میگه بخدا دیگه خسته شدم 😭😭
🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
👩👧👧💞I'm tork*🙋🏻♀️... Mom of twins* ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید! ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه!#دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁
میدادی کل زمینو میرف به جهنم پدرشوهر منم بهم زمین داد من ولی مدرکی ندارم جاریام مدرک گرفتن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
چطوربرادرشوهرت میفهمه حتابه نصفه ی زمین گیربده شوهرت نمیفهمه حقشوبگیره
یاهم بایدنمیذاشت قهرکنی هرچی داشتن مینداخت جلوخودشون قطع رابطه میکرد
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
من از همه جا بی خبر بودم بخاطر دعواهای اینا پسرمم از شیر مادر محروم شد شوهرمو هیچ وقت نمیبخشم ...
خب اخه تو چرا رفتیی
دعوای اونا بود دیگ
از حرفاش نارحت شده بود رفت و امد نمیکردی
👩👧👧💞I'm tork*🙋🏻♀️... Mom of twins* ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید! ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه!#دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁
آخه من توی حیاط اونا دارم زندگی میکنم توی خونه ی پدرشوهرم چون نامادری دارم فک میکرد قهر نمیکنم برم و ...
چند سالت هست آخه طزز فکرت بچه گانه هست 🤔🤔🤔🤔🤔 چونکه اونا فکر کردن تو بچه 6 ماهه را گذاشتی و رفتی؟؟؟؟؟؟ در ضمن نذارید خانواده شوهر فحش تون بدن نزارید به اونجاها بکشه و کشید سکوت نکنید بزنبد تو دهنش
کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
بخدا به جون بچه ام قسم ۴ سال پیش ی هفته بود ازدواج کرده بودم بابام با پدرشوهرم شوخی داشت و دوست هستن ی روز نمیدونم با هم چه شوخی کرده بودن پدرشوهرم به بابام پیشم فحش داد منم ناراحت شدم بعدش شوهرم بخاطر بحثم با باباش کتکم زد و باباش اینام بهم فحش دادن اون موقه هم دوهفته قهر کردم😭
🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡