2777
2789
عنوان

رشته دانشگاه اشتباه

117 بازدید | 5 پست

بنا به یه دلایلی یه رشته ای که دوست نداشتم رفتم و الانم دانشجو دکترام .. عمران.. علاقه به ساخت و ساز و کار تو شرکتا ندارم .. الانم موضوع پایان نامم اصلا توی فاز دیگست گرایشمم آبه ..

الان شغلمو دوست ندارم و نمیدونم چه شغلی برم با این مدرک که دوست داشته باشم و درامد  و  جایگاه اجتماعی خوب هم داشته باشه 

افسرده دارم میشم

ازدواج کردم و یه بچه کوچیکم دارم 

احساس میکنم عمرم هدر رفته

اگر شرط سنی تون میخوره سعی کنید رزومه تونو تقویت کنید و برای هیئت علمی شرکت کنید، اوضاع جذب خیلی خوب نیست ولی بازم یک گزینه است

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
اگر شرط سنی تون میخوره سعی کید رزومه تونو تقویت کنید و برای هیئت علمی شرکت کنید، اوضاع جذب خیلی خوب ...

الان ۲۷ سالمه 

مشکل اینه که پارتی ندازم و جذب خیلی سخته ...

تنها گزینه موجود همینه که اینم غیر ممکنه تقریبا 

چون خارج از ایران نخوندم سخت تره جذب واسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ۲۷ سالمه  مشکل اینه که پارتی ندازم و جذب خیلی سخته ... تنها گزینه موجود همینه که اینم غی ...

سن تون خیلی عالیه عزیزم، تقریبا ۱۳ سال فرصت داری شانستو امتحان کنی👌 داخل یا خارج خوندن خیلییی آپشن و معیار مهمی محسوب نمیشه، باید رزومه‌ی خوبی هم داشته باشید، من که با ۳۱ سال سن به جذب امیدوارم😁

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
2790
2778
2791
2779
2792