2777
2789

خود واقعیت باش 😊

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يكم ازش تعريف كن  سن  تحصيلات  نسبت  كمابيش از خلقياتش  دستمون بياد&nb ...

سنش ۲۰ هست دانشجو پزشکی دوست هستیم خودش خواست آشنا بشیم مغرور خیلی با اعتماد به نفس پررو 😂 فهمیده نسبت به سنش خیلی فهمیدس

[QUOTE=201641189]سنش ۲۰ هست دانشجو پزشکی دوست هستیم خودش خواست آشنا بشیم مغرور خیلی با اعتماد به نفس پررو 😂 فهمیده ن ...[/QUOTE]

مخ ت رو زده قربونت بشم 

الان تو چه مخي  ميخواي بزني ؟ بايد نخ بدي تا سر نخ رو ميخواد بگيره حواست باشه عادي نشو ، برق چشمات رو پنهان نكن اما هيچ وقت نگو دوستت دارم ، ديونه بازي گاهي قشنگه ، سوتي هاي ريز گاهي قشنگه ، هميشه با عنوان آقابا فاميلي يا اسمش صداش كن 

يه ذره 

يه ذره 

يه هو با اسمش صداش كن 

مشخاتو بنويس سياه نويسي نكنا بادقت 

تا جلسه ي بعد 👌😎

[QUOTE= 201641189 ]سنش ۲۰ هست دانشجو پزشکی دوست هستیم خودش خواست آشنا بشیم مغرور خیلی با اعتماد به ن ...

وای مرسییییی خیلی خوب راهنمایی کردی فقط یه سوال داشتم الان یکمی باهام قهره چیکار کنم خوب بشه؟🥲☹