2777
2789
عنوان

من مامان بدیم

412 بازدید | 50 پست

سلام خانوما

خیلی عذاب وجدان دارم عاشق پسرمم 19 ماهشه چون باردارم باید ازشیر بگیرمش شبا خیلی زود زود بیدار میشه قبلنا قبل بارداری هر وقت بلند میشد گریه میکرد عصبی میشدم سرش که بخواب دیگه و چند تا حرف بد میزدم خودمم ناراحت میشدم چون وقتی شیر میدادم بعد که میخواستم سینمو بکشم یا نمیذاشت یا وقتی خواب میرفتم یهو گریه میکرد الانم اونجوریه منم عصبی میشدم الان که مجبورم از شیر بگیرم دلم نمیاد از خودم بدم میاد که چرا اونجوری میکردم خدا منو ببخشه الانم موندم چجوری بگیرم که اذیت نشه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین زمان برا بچه از شیر گرفتن یک سال و نیمگیه عذاب وجدان نداشته باش فقط از این به بعد ملایم تر با ...

عذاب وجدانم از دو طرفه هم عصبی شدن هم از شیر گرفتن

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

اشکال نداره عزیزم.شیر خشک بده،فقط یکم ملایم تر باهاش برخورد کن

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره