2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا در ماه چند روز درد داری درداش چطوریه

اصلا چیز ثابت و مشخصی نیست

مثلا الان اصلا درد ندارم

ولی ماه رمضون کلا درد داشتم

سینه م تیر میکشید 

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
اصلا چیز ثابت و مشخصی نیست مثلا الان اصلا درد ندارم ولی ماه رمضون کلا درد داشتم سینه م تیر میکشید ...

من هم سه ساله کیست دارم فقط نزدیک پریودیم یه درد خفیفی داشتم ولی الام بعداز پریودیم هم  یه نقطه از سینم وقتی فشار میدم درد کمی داره بچه هم شیر میدم حالا میترسم نکنه کیستام بزرگ بشن یا بترکن هفت ماه پیش رفته بودم پیش دکترم 

من هم سه ساله کیست دارم فقط نزدیک پریودیم یه درد خفیفی داشتم ولی الام بعداز پریودیم هم  یه نقطه ...

منم  یه نقطه ی خاص دردش بیشتر هست.

نه نگران نباش

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
منم  یه نقطه ی خاص دردش بیشتر هست. نه نگران نباش

واقعا من فقط وقتی فشار میدم درد میگیره وگرنه نه تیر میکشه نه میسوزه نه هیچی برای شما الان هم درد دارین با گذشت زمان در تون بیشتر شده یا کمتر

شما چندتا دارین هر شیش ماه یکبار چکاب میرین 

ببین من وقتی رفتم سونو اینقدر استرس داشتم و حالم بد بود اصلا برگه ی سونوگرافی رو نگاه نکردم تا همین الان

دکتر هم که میدونست چقدر استرسی هست اصلا بم نگفت چندتا هست فقط گفت دیدی گفتم نگران نباش فقط کیست هست

میوه و سبزیجات زیاد بخور ورزش کن 

من دیگه نرفتم برا چکاپ

ببین من وقتی رفتم سونو اینقدر استرس داشتم و حالم بد بود اصلا برگه ی سونوگرافی رو نگاه نکردم تا همین ...

الان چند ساله که دارین هر شیش ماه یکبار هم نمیرین 

واقعا من فقط وقتی فشار میدم درد میگیره وگرنه نه تیر میکشه نه میسوزه نه هیچی برای شما الان هم درد دار ...

الان درد خاصی شکر خدا

ولی اون موقع که درد داشت یه نقطه ی خاصی بیشتر بود وقتی دست میزدم

الان چند ساله که دارین هر شیش ماه یکبار هم نمیرین 

من تازه متوجه شدم. همین بعد ماه رمضون 

هنوز ۶ ماه نشده 

اها به شما چه قرصی داده مصرف کنید پیش جراح عمومی میرین برای چکاب

هیچ دارویی بم نداد

بله پیش جراح رفتم

جراح سینه و شکم