2777
2789
عنوان

ازدواج دوم پدر

1816 بازدید | 68 پست

خانومااا   من پدرم  با ی خانمی که ازش ۲۰ سال کوچیکتره ، ۸ سال در ارتباط بوده  و این خانم باردار شدن  البته  این خانم  در این ۸ سال خانم موقت پدرم بودن

(مادرم  بیماری اعصاب و روان شدید داره و این خانم با اینکه همسایه ما بودن در این چند وقت  کارهای خونه ما رو انجام میدادن)

و  با باراری ایشون  چون  در منزل برادرشون ب همراه با مادرش زندگی میکرده  برادرهاش اینو از خونه بیرون کردن  و اومده خونه ما   

ولی  الان  میخاد از پدرم جدا شه  ولی با این وجود باز حس میکنم پدرم دوسش داره  خودشم زن خوبیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا میخاد جدا بشه؟؟ 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نارلحتی ک جداشه؟؟؟ مادرت ناراحت نیست زن دوم وجود داره؟

هیشکی از داشتن  نامادری خوشحال نیست

این خانمم از طرفی   وضع مالی خوبی نداره  و با مادرش سربار خونه برادرش بوده نمیدونم شایدم از سر ناچاری  زنپدرم شده    خودش واقعا  زن نجیبیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باز حق نداشت زندگی مادرتوخراب کنه چون بی پول باید بره داخل زندگی مرد زن دار؟ بیخیال بزار بره

اخه دیگه جایی رو نداره که بره  با برادرش   بیرونش کرده از خونه 

از طرفی   حاملگی  خیلی سختی رو هم داره میگذرونه سنه خودشم  بالاعه  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه دیگه جایی رو نداره که بره  با برادرش   بیرونش کرده از خونه  از طرفی   حا ...

ببین چرا دلت میسوزه واقعا؟؟خب چرا ازاول اومد تو زندگی بابات؟؟؟؟چرا واقعا

دل مادرتو به درد اورده دلسوزی نداره میخواست بره یه مرد مجرد ببره ن زن دار

الانم خودش میخواد جدا شه،شما ک ننداختینش،واس چی الان ناراحتی پس؟؟