2777
2789
عنوان

مامانا کمک

87 بازدید | 16 پست

سلام مامان های عزیز من یه دختر سه سال و نیمه دارم 

حدود شش هفت روز پیش کره بادام زمینی زیاد خورد نیمه شبش سه بار اورد بالا دو روز شکمش کار نکرد و اشتهاش کم شده بود و دوغ میخورد و برنج سفید و ماست کلا خورشت دوست نداره اگر بخوره خیلی کم خیلی عذر میخوام دفعش خیلی کمرنگ بود و این چند روز هم دوغ رو میخورد دوغ خیلی دوست داره و غذاهاشم سبزی پلو و عدس پلو الویه و خورشت و مرغ تنقلات هم پف و فیل و بلال و بستنی و سیب و هلو خورد که خیلی کم آبش رو میریزه حالا من نگران شدم چرا دفعش انقدر کمرنگ شده  البته قبلا وقتی  بادام میخورد اینجوری میشد الان از دیروز بهش دوغ ندادم ولی خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دخترم دوسال و ۸ ماهشه دقیقا همینجوری سد یه هفته دفعش بد بو و کمرنگ بود اشتها هم نداشت الان خوب ش ...

میشه بگید دقیقا چه رنگی؟ والا من رنگ رو زدم تو اینترنت اون رنگی که مدفوعش بود نخودی رنگ بود نه سفید نه خاکستری مدفوشم چرب نیست ملمانم میگهد چون برنج سفید زیاد خورده شماها خورشت زیاد میریزید  ولی اون کم میریزه 

برای دخترم بد بود نیست ولی بعد از اون روزی که کره بادام زمینی زیاد خورد اینجوری شد

میشه بگید دقیقا چه رنگی؟ والا من رنگ رو زدم تو اینترنت اون رنگی که مدفوعش بود نخودی رنگ بود نه سفید ...

کره هنوز تو بدنش مونده و دفع نشده کامل

به خاطر چیزیه که خورده

من دخترم ماش پلو دادم سفید دم به سبز میزد

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
کره هنوز تو بدنش مونده و دفع نشده کامل به خاطر چیزیه که خورده من دخترم ماش پلو دادم سفید دم به سبز ...

اره دیشب اینجوری بود چون روز قبلش ناشتا کلا دوغ خورد شبشم سبزی پلو خورد

دعا کن هیچی نباشه انقدر استرس دارم 

اره دیشب اینجوری بود چون روز قبلش ناشتا کلا دوغ خورد شبشم سبزی پلو خورد دعا کن هیچی نباشه انقدر است ...

من تب و استفراغ هم بود

یه هفته تحمل کردم دیگه

چون گفتن ویروسه

من تب و استفراغ هم بود یه هفته تحمل کردم دیگه چون گفتن ویروسه

هر روز بالا میاورد؟

کی اینجوری شد؟

دختر من از اون روزی که کره خورد اونجوری شده و نیمه شب سه بار بالا اورد تبم همون روز خفیف داشت که فکرمیکنم به خاطره رودلش بوده بعد اوکی شد

هر روز بالا میاورد؟ کی اینجوری شد؟ دختر من از اون روزی که کره خورد اونجوری شده و نیمه شب سه بار با ...

۵ روز حالت تهوع داشت اگه دمیترون نمیدادم بالا میاورد

یه هفته هم اشتها نداشت

از ده روز پیش الان چندروزه خوب شده