2777
2789
عنوان

شوهرررررم

594 بازدید | 15 پست

کلینیکی که من واسه ivf میرم یک ساعت ونیم با خونمون فاصله داره دیروز رفتیم امروزم رفتیم دوباره پنجشنبه وجمعه هم باید بریم امروز رفتیم دوباره امپوول داد شرکتش فرق میکنه با همیشه۰شوهرم ناراحت شده میگه چرا حواست نبوده از همون مارک قبلی بگیره بخدا من الان ۶ساله چندتا شهر واسه دکتر میرم خانمایی که تحت درمانن میدونن چقدر سخته مخصوصا اینکه راه دور باشع۰الانم من ناراحت شدم گفتم خودم بعدازظهر میبذم عوض میکنم۰دوست نواشتم دعوا بشه وگرنه میگفتم از الان واسه یه کار کوچیک اینطوری میکنی واقعا لیاقت پدر شدن نداری

بااجازه استارتر 

سلام من نذر کردم ۴۰ تا زیارت عاشورا برام خونده بشه تا امشب به نیت حاجت روایی تموم حاجت هام میشه کمکم کنید؟

هرکی خوند تعداد رو بگه دعاش میکنم 😕💔

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فذاسرت خب اونم حتما خسته شده

بخدا خستگی من تز اون بیشتر داروهایی که مصرف مبکنم حالم بد میکنه استرس ونگرانی اینکع اگه جوتب نگیرم چی میخام بشنوم ازش کل تلاشمو کردم اکروز ازمایشا یه جوذی بیوفته که پنجشنبه مجبور نشیم تا غروب بمونیم اونجا اون فقط مثل یه راننده باهام میاد۰درضمن اشتباههه ممکنه پیش بیاد قهر ناراحتی نداره تو این شرایط

خودت رو ناراحت نکن شما باید آرامش داشته باشی شاید مارک آمپول مهم نباشه ! قبل از رفتن بپرس 

چرا گفتن کیفیتش فرق میکنه من بخاطر این دارم خودمو به اب واتیش میزنم چون دلش بچه میخاد من هیچ وقت نخاستم به زور بچه دار باشم اخه کسی که اینقدر واسه بچه دار شدن اصرار دار یه اشتباه کوچیکو باید اینظوری باهاش برخورد کنه بخدا تو ۶سال اولین باره

بخدا خستگی من تز اون بیشتر داروهایی که مصرف مبکنم حالم بد میکنه استرس ونگرانی اینکع اگه جوتب نگیرم چ ...

مشکل از توعه یا اون؟

استزس ک خودش عامل ناباروریه بزن ب بیخیالی بسپر ب خدا بعدم اگ ادم اعتقادی هسی برا شهید ابراهیم هادی نذر صلوات کن جواب میگیری

خدایافندوقمون حافظ باش و سالم مسافرمون ب دستمون برسون👸👶🤴Hanieh sadat
چرا گفتن کیفیتش فرق میکنه من بخاطر این دارم خودمو به اب واتیش میزنم چون دلش بچه میخاد من هیچ وقت نخا ...

بذار یه چیزی بهت بگم شوهر من خیلی آروم و مسیولیت پذیره اما برای درمان و طول بارداری و بچه داری و ... اصلا کمک نکرد فقط یه بار لطف کرد آزمایش داد که ساام بود  یه بارم روز زایمان اومد ! این همه دکتر رفتم تحت درمان و مراقبت بودم اصلا نبود گله هم میکردم میگفت من اعصاب اینجور چیزا رو ندارم ! تنها اخلاق بدش هم تو این سالها همین بود مشکل دیگه ای نداشتیم ، شما هم بگذر عزیزم خودت رو ناراحت نکن هر انسانی یه سری عیوب اخلاقی هم داره دیگه ، انشاا...زودتر خبر بارداریت رو بدی و خوشحال ببینمت 

روز تویی روزه تویی حاصل دریوزه تویی ... آب تویی کوزه تویی آب ده اینبار مرا
بخدا خستگی من تز اون بیشتر داروهایی که مصرف مبکنم حالم بد میکنه استرس ونگرانی اینکع اگه جوتب نگیرم چ ...

باید هر دو از استرس دور باشین 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
مشکلمون  استرس شدید وتنبلی تخمدان شدید منت

میخای طبیعی  مشکل تنلبی تخمدانت و قوی شدن تخمک و اسپرم  حل شه بگو بهت بگم فقط قول بده دقیق انجام بدی هر کی  این روشی  که بهت میگم و استفاده‌ کرده جواب گرفته حتی همون  ماه و یا دوم نهایت ماه ششم و هفتم

بذار یه چیزی بهت بگم شوهر من خیلی آروم و مسیولیت پذیره اما برای درمان و طول بارداری و بچه داری و ... ...

ممنون گلم نه بابا این میاد با اینکه الان ۶سال میگدره ولی همیشه همراهم بود مشکلش اینه خیلی زود جوش میاره وهمه چی رو میندازه گردن من

ممنون گلم نه بابا این میاد با اینکه الان ۶سال میگدره ولی همیشه همراهم بود مشکلش اینه خیلی زود جوش می ...

خوشبخت باشی گلم و زود زود نتیجه بگیری انشاا...

روز تویی روزه تویی حاصل دریوزه تویی ... آب تویی کوزه تویی آب ده اینبار مرا