2777
2789
وا نه بابا اصن گناه نیست😂😂😂😂 من همیشه اهنگ‌گوش میدم قر میدم برام فرقی هم نداره کی باشه

االبته ما مسلمان شیعه هستیم

بهتره به حرمتشون چند روز تعصیل کنیم رقص رو

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناه من چیه آخه ک بخاطر کرونا بعد محرم صفر افتاده جلسه م!؟ تمرین نکنم ک استرس نابودم میکنه...

گفتم من اعتقاد دارم یعنی اعتقاده عقیده شخصی خودمه حالا تو میخوای تمرین کن 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
تو منی یا من توام؟!😂😂😂😂

من و تو تو همیم😂😂😂من میرم‌پیرنو میزنم بالا جلو آینه

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂
پس چ کنم؟!😬

بیش از ۶۰ روووووز فرصت داری. خب.؟😐 گفتم ی روزای خاصی رو نرقص

حالا از ۶۰ روز ، ۵۵ روزشو برقصی چی میشه؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
االبته ما مسلمان شیعه هستیم بهتره به حرمتشون چند روز تعصیل کنیم رقص رو

از کجا میدونی من شیعه ام

من برام مهم نیست این چیزا

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂
از کجا میدونی من شیعه ام من برام مهم نیست این چیزا

چه شیعه باشید چه سنی

این شعور آدم هاست که اجازه ی بی احترامی نمیده...

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
چه شیعه باشید چه سنی این شعور آدم هاست که اجازه ی بی احترامی نمیده...

من اعتقادی ندارم ولی توهینم‌نمیکنم

بعضی از اطرافیان گفتن گناهه... گفتم اینجا بپرسم ببینم نظر شماها چیه؟

گناه نیست

ولی خب محرم ماه عزداری اهل زمین و اسمان هستش

حتی فرشته ها هم عزادارن 

به حرمت امام حسین که خوب نیست برقصیم  آهنگ گوش بدیم

اره سعی کن صدا اهنگو زیاد نکنی ک کسی بشنوه 

بحث اون نیس ، من ک خودم زیاد مشکلی ندارم با این قضیه ولی آخه رقص ساقدوشامم ک هست اتفاقا یکی از همونا گف محرم ک نمیشه تمرین کرد و برای منم سوال ایجاد شد... من بهش بگم کم میکنیم آهنگ رو قطعا اونم میگ چه فرقی داره گناهه بازم🤦🏻‍♀️