2777
2789
عنوان

بعد مدت ها

100 بازدید | 10 پست

دوس پسر سابقم چن روزه پیام میده ب بهونه پروفایلت قشنگه و کلیپ فرستادن و این چیزا

من دیگه فراموشش کرده بودم اما الان با این کاراش باز یادش افتادم و دلم میخواد با هم باشیم🤕لعنت بش

یا بیاد بگه باهم باشیم یا کلا بره دیگه😑اه

چیکا کنم ک دوست شیم؟

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوری ام تقریبا خنثی ولی تو دلم خیلی ناراحتم و دلم براش تنگه

میدونم عزیزم...اما ..درد اینکه وابسته ات کنه و دوباره رهات کنه خیلی بیشتر...خیییلی.

کلا جلوی پسر باید خیلی به خودت اهمیت بدی.

خودتو بالا بگیری.

اینطوری یاد میگیره وجودت باارزشه و دوباره نره.

جوری ام تقریبا خنثی ولی تو دلم خیلی ناراحتم و دلم براش تنگه

چند سال با هم بودین؟ عاشق بودین؟

ولی اصولاً پسری ک می‌ره برمیگرده ب درد نمیخوره ‌.

ب صورت کلی ثبات ندارن . من دوست پسر سابقم برگرده برنمی‌گردم کلن . چون موقع رفتن باید نگاه ب پشت سر میکرد

وا ی کم مودب تر خب

خب اینجوری گفتم بدونی اگه ی پسر بره بیاد اون پسر ببخشید تو رو ساده میبینع هر دفعه قبول کنی .زرنگ باش . نمی‌دونم چند دفعه رفت اومد ولی نزار باهات بازی کنه ‌‌. حالا تجربم بود دوست ندارم اینو تجربه کنی

خب اینجوری گفتم بدونی اگه ی پسر بره بیاد اون پسر ببخشید تو رو ساده میبینع هر دفعه قبول کنی .زرنگ باش ...

میخوام باهاش همینجوری صحبت کنم معمولی 

جدی نباشه برام

فقط باشه

:)

ی چیز دیگه شما چهار تا خط می‌نویسی کسی از جزییات رابطتتون خبر نداشته پس نظرات ما نمیتونه کاملا درست باشه

پس ب صورت کلی گفتم پسری ک هی بره بیاد تو رو ساده فرض می‌کنه و ثبات ندارع (کلی اینطوریه) در مورد دوس پسر شما شناختی نداریم ولی کلن همینه . اول عقل بعد احساس این همیشه یادت باشه . 

میخوام باهاش همینجوری صحبت کنم معمولی  جدی نباشه برام فقط باشه

وابسته نشو .

دوست پسر من گفت با هم معمولی باشیم ببخشید ری#دم بهش.

من نمیتونم اینجوری مگه مسخره بازیه . حکم سنگ صبور رو داشته باشم . اگه خیلی برات مهمه دوست معمولی باشه پس دوسش داری ! اگه بود و نبودش مهم نیس باشه خب.