2777
2789
عنوان

چطوری به دختر همسایمون بفهمونم

519 بازدید | 25 پست

دیشب شوهرم برام یه چیزی خریده سریع زنگ زده به عمم گفته شوهرش براش اینو خریده حرفاشو باور نکنین 

چندوقت پیش با شوهرم قهر بودیم دیشب شوهرم اشتی کرد سریع گوشی دستش گرفته رفته خبر داده 

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت دخترهمسایتون اینارو از کجامیدونه

شوهرم دیشب اومده خونه اونو دیده تو راه پله ها

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
چقد همسایه راحته باهاتون رو میدید چقد

اره خیلی راحتو پرویه