انقدر بدم میاد یه نفر بی دلیل به آدم زل میزنه . رفتیم بازار یه زنه ۳۰ ساله زل زده به من و مامانم بعد منم زل زدم که دست برداره پرو پرو باز نگاه می کنه منم گفتم چیه خانم ؟ پرو تر چشم قره میاد. شیکم بود
اینجور مواقع هرکار که داشتم میکردم میزارم کنار فقط به طرف زل میزنم
میخاد ول کنه میخاد نکنه من دلم خنک میشه
صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اینجور مواقعه مثل خودش زل میزنم و سرتا پاشو نگاه میکنم و سرمو تکون میدم به چپ و راست
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی