2777
2789
عنوان

رفتن یا نرفتن مسله این است

131 بازدید | 9 پست

سلام ، من امسال کنکور داشتم الان برای انتخاب رشتم خیلی سردرگم هستم، من اطراف تهران زندگی میکنم ولی بنا به دلایلی دوست ندارم دانشگاه های تهران درس بخونم یعنی می خوام برم دانشگاه راه دور

ولی از طرف دیگه رتبم بد نشده ، شاید بتونم بعضی رشته های کم طرفدار مثل مهندسی مواد یا مهندسی پزشکی دانشگاه های تهران بیارم، و مهندسی های تاپ تر دانشگاه های شیراز و اصفهان مشهد مثل مهندسی برق یا صنایع

ولی الان نمیدونم دقیقا چی کار کنم ، هم نمی خوام تهران بمونم و هم از یه طرف دانشگاه های تاپ تهران وسوسم میکنن که تهران بزنم 

میشه کمکم کنید؟

من راجب بازار کار اینایی که گفتی خبر ندارم

ولی شیراز و اصفهان هم دانشگاه های تاپ رو دارن،،رشته ای رو بخون ‌که بعدش بیکار نمونی

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر توی دوره کارشناسی انتخاب درستی کنید، روی بقیه مقاطع تحصیلی و اشتغالتون هم تاثیر داره

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
من راجب بازار کار اینایی که گفتی خبر ندارم ولی شیراز و اصفهان هم دانشگاه های تاپ رو دارن،،رشته ای ر ...

میترسم بعد از این که دانشگاه شهرستان رفتم پشیمون شم که چرا تهران قبول میشدم ونرفتم😭😭😭

از یه طرف یه سری مسالی هم هست که دوست ندارم تو شهر خودم بخونم☹☹

میترسم بعد از این که دانشگاه شهرستان رفتم پشیمون شم که چرا تهران قبول میشدم ونرفتم😭😭😭 از یه طرف ...

عزیزم بیکار موندی اسم دانشگاه به چه دردت میخوره؟؟😑من موندم واسه سال بعد ولی اولویتم اول تهران بعد اصفهانه

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤
مثلا چه رشته ای؟

مثلا مکانیک 4 تا اولی تهران

بعد شیراز 

بعد اصفهان

بعد فردو سی مشهد 

رشته های مهندسی بنطر من جایی باشی که گم و گور نشی یعنی پر از افراد ماهر نباشه جامعه کاریش

بتونی مشغول شی، خوبه

آدم دیدم الکترونیک همدان خونده، دوسال دستیار استاد بوده مقاله داده الان رفته مونیخ. 22 ساله..... آیلتس 7.5