2777
2789
عنوان

اونا که تجربه کرونا داشتن

129 بازدید | 25 پست

من چهار روز خارش گلو داشتم و امروز کمی تب کردم . 

خودم حسم میگه کروناست چون همسرم هفته پیش کمی علائم داشت . 

الان برم سیتی اسکن ؟ چند روزه شدید میشه ؟ اب میوه و میوه و اب نمکو جوشونده و اینام دارم میخورم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با گلودرد شروع شد و بعد تب و لرز

چند روز بعدش به اوجش میرسه ؟ من گلو درد نداشتم اصلا اما خارش گلو داشتم

از الان برو دنبال درمان من خیلی دیر رفتم دنبال درمان خیلی اذیت شدم خیلی

هفته پیش بخاطر همسرم رفتیم دکتر . دکتر سیتی نوشت گفت اگه علائم داشتین برین بعد جواب سیتی رو بیارین . 

من دارم ازیترومایسین میخورم اخه خانوادم چند ماه پیش گرفتن دکتر ازیترومایسین داده بود بهشون

ويتامين سي بخور تست هم بده

اره قرصشو یدونه صبح یدونه شب میخورم . میدونم مثبته

چند روز بعدش به اوجش میرسه ؟ من گلو درد نداشتم اصلا اما خارش گلو داشتم

من دوروز بعد گلو درد و بدن درد تب و لرز کردم ولی چن روزی که گلو درد بودم آزمایش خون دادم گفتن مشکوکه تست کرونا بده که گفتن مثبته

باز میگم واسه هرکسی فرق داره شوهرم هیچ کدوم از علایم منو نداشت فقط کمر درد وحشتناکی داشت که تست کروناش مثبت شد با عرق

هفته پیش بخاطر همسرم رفتیم دکتر . دکتر سیتی نوشت گفت اگه علائم داشتین برین بعد جواب سیتی رو بیارین . ...

فعلن تا میتونی درمان گیاهی رو شروع کن عسل بخور دمنوش آویشن سوپ بخور غذاهای مقوی بخور مثل گوشت گوسفندی بعد کباب همش مایعات بخور میوه بخور .بخدا من اول همسرم گرفت بعد خودم من بی دقتی کردم توجه نکردم ب خودم نرسیدم آخرش دیدم منو از پای در آورده نمیتونم هیچی بخورم یه هفته بدون آب غذا بودم آخرش الان یه ماه چشایی و بویایی ام رو. از دست دادم با این الان میتونم غذا بخورم ولی خیلی اذیت شدم 

من دوروز بعد گلو درد و بدن درد تب و لرز کردم ولی چن روزی که گلو درد بودم آزمایش خون دادم گفتن مشکوکه ...

ممنونم عزیزم وقت گذاشتی . همسر من هفته پیش یکم لرز کرده بود که رفتیم دکتر منم همون هفته پیش یذره گلو درد داشتم که خوب شدم الان بعد از چند روز خارش گلو و تب کردم . 

چه بیماری بدیه برا هر کس یه مدله خدا خودش بخیر بگذرونه

لازم به سی تی نیست فعلا اگه اکسیژن خونت اومد پایین85برو  سرم نمکی 250میل بزن با آمپول ویتامین ...

ممنونم قشنگم باشه حتما عزیزم

منم با خارش گلو شروع شد  بعد تب و لرز شدییییید و دل درد و الانم صرفه و یکم نفس کم میارم &n ...

ان شاالله که زودتر خوب شی قشنگم یا الله . مال من در حال حاضر علائمم کمه ببینم خدا چی میخواد