2777
2789
عنوان

زندگی دانشجویی

745 بازدید | 21 پست

لطفن اونایی که تجربه زندگی دانشجویی تو شهری غیر از شهر خودشون داشتن بیان کمک

چطوری خوابگاه پیدا کنم؟ 

خوابگاه های خودگران چطوریه؟ شهریه ،نظارت ، محیطش.این چیزاش خوبه؟

کسی هست دانشجو پیام نور شیراز یا بندر عباس باشه یه سری اطلاعات بهم بده؟؟

عزیزم خوابگاه بودن خیلی سخته باید همه نوع دختری و همه نوع اخلاقی توی اتاق سرو کله بزنی 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

خوابگاه های خود گردان گرون تر هستن و نظارتشون از خوابگاه های دانشگاه کمتره، محیط هم متفاوته چون ساکنینش فقط دانشجویان نیستن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ، ولی مجبورم ،پیام نور شهر خودم رشته ایی که میخوام نداره

عزیزم قابل تحمل هست ولی توی خوابگاه باید زرنگ باشی.... نباید به دخترا رو بدی 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
عزیزم قابل تحمل هست ولی توی خوابگاه باید زرنگ باشی.... نباید به دخترا رو بدی 

خوده دانشگاه معرفی میکنه یا بادی بگردم پیدا کنم؟

نمیدونم برای پیدا کردن خوابگاه چیکار کنم

واقعن غیر دانشجوام هستن توی خودگردان؟؟

من تهران چند ماهی خوابگاه خودگران داشتم اونجا خانم های کارمند هم بودن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
خوده دانشگاه معرفی میکنه یا بادی بگردم پیدا کنم؟ نمیدونم برای پیدا کردن خوابگاه چیکار کنم

عزیزم چه شهری میخوای بری....... دانشگاه بهت معرفی میکنه... خودت هم میتونی نزدیک ترین خوابگاه به دانشگاه هم پیدا کنی