2777
2789
عنوان

خواهرشوهر🤦‍♀️🤦‍♀️

317 بازدید | 19 پست

سلام دوستان....ی هفته ای هس ک دختر کوچیک خواهرشوهرم یا موتور تصادف کرده پاش و لبش ی چند تا بخیه خورده همه رفتن ب عیادتش ولی ما نرفتیم چون دختر دوساله من تشنج کرده بود و دوشب بیمارستان بستری بود خودمم ارنجم از جا دراومده بود ولی دریغ از خبر گرفتن...فقد تو بیمارستان ی زنگ زدن و منم خونه مادرشوهرم بودم منو دیدن همین... دیگه نکردن ی ساعتی بیان خونمون ی خبر بگیرن بنظرتون برم عیادت دخترش یا نه.... تازه پریشبم با شوهرم دعوام شد مادرشوهرم فهمید حالا خودشونو با من سرسنگین گرفتن همشون☹☹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن خودت برو ن اونا بیان ب خاطر کرونا 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

خب هرکس یه جوره شخصیتش🤔من باشم نمیرم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

خب زنگ زدن بیمارستان خونه مادرشوهرتم که دیدنت😑

دیگه مشکل چیه

شاید نخواستن بیان خونتون مزاحم نشن مثلا 

من داداشم تصادف کرده بود راه دور بودم من همیشه از پدر و مادرم خبرشو میگرفتم تا مزاحم خودش و خانومش نشم مثلا

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷