2777
2789
عنوان

جدا از هم

134 بازدید | 5 پست

خواهرم تازه ۳هفته ست عروسی کرده میگه شوهرم میگه زمستون ک شد بیا جداازهم بخوابیم سرده کنار هم میگه گفتم نه زن وشوهراز هم جدا نمیخوابن بعدشوهرش برگشته میگه پس مامان بابای تو و مامان بابای من چطور ازهم جدا میخوابن ماهم یکیش....خواهرم میگه عصبی شدم گفتم زندگی مارو چرا با مسن ترا مقایسه میکنی ؟با همسنای خودت مقایسه کن ببین کوچیکتر از تو چه زنی نگه میدارن....البته بگم جدا خوابیدن مادر پدراشون بعلت افکار قدیمی اون زمانه که جلو بچه نباید خوابید و این خزعبلات....خواهرم زنگ زده میگه کلا قهرم باهاش میگه شوهرش دیشب از لجش بیشتر ازاین بافاصله خوابیده ک حرصش بده....خواهرم بهم زنگیده یه چن شب جامو جدا بندازم تا حساب کار دستش بیاد؟منم موندم والا....شما چه نظری دارین؟

تازه توی ۳هفته ی اول این حرف هارو میزنه یکی دوسال دیگه میگه بیا خونه ی جدا بگیریم....   چقد عجیبه رفتارش..   

سنتی بودن؟؟؟

من که شوهرم بعد از ۳    ۴سال شبا باید دستشو بذاره زیر سرم تا خوابش ببره😑

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"
تازه توی ۳هفته ی اول این حرف هارو میزنه یکی دوسال دیگه میگه بیا خونه ی جدا بگیریم....   چقد عجی ...

اره سنتی این تا چشم وا کرده مادر پدرشو اونطور دیده از خودشم هوش نداره بگه اونا قدیمین من جونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره سنتی این تا چشم وا کرده مادر پدرشو اونطور دیده از خودشم هوش نداره بگه اونا قدیمین من جونم

تازه من همسرم بچه ی روستاس‌...  ینی اونم همینارو دیده  ولی بخاطر عشقی که به من داره نمیتونه جدا بخوابه...

از دردسرهای چرت و مسخره ی ازدواج سنتی همینه..🤦🏻‍♀️

بدون شناخت زیر یه سقف رفتن چنین عواقبی داره...

درمان هم نداره.. تازه ۱ماه نشده اینو میگه ببین بعدا چی میگه..

تازه من همسرم بچه ی روستاس‌...  ینی اونم همینارو دیده  ولی بخاطر عشقی که به من داره نمیتون ...

اررره😢

چیکار کنه بنظرتون بهش بگم جدا بخوابه تا وقتی که آشتی کنن؟

اررره😢 چیکار کنه بنظرتون بهش بگم جدا بخوابه تا وقتی که آشتی کنن؟

کلا ازدواجش اشتباه بوده... گفتم درمان هم نداره..  ۲روز آشتی کنن فردا باز همین آش و همین کاسه..‌

مجبوره بسوز بساز کنه‌‌‌..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️