2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عمومی هارو حذف کردن و فقط اختصاصی قراره بدید سوابق تحصیلی تاثیر مستقیم داره و بنظرم سخته خب

اره چند تا مشاور گفتن سخت تره بخاطر همین 2 بار در سال میشه بعضیا هم گفتن راحته

واقعا ؟ اما من یچیز دیگه خوندم تو مرحله اول عمومی داره هاااا تو مرحله دومه که فقط درسای اختصاصیه&nb ...

نه عمومی فقط تو نهایی هست ولی میگن سخت تر میشه 

هم کنکور هم نهایی

⚠️ در صورت اجرایی شدن مصوبه ساماندهی کنکور شورای انقلاب فرهنگی، چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟

⚀ با تعیین کف معدل از سوی دانشگاه‌ها، معدل های پایین باید رویاهای خود را فراموش کنند.

⚀ معدل‌های زیر ۱۸، از رسیدن به رشته های پرمتقاضی تجربی و ریاضی محروم خواهند شد هرچقدر در کنکور خوب ظاهر شوند.

⚀ تنها معدل‌های ۲۰ می توانند رتبه های سه رقمی کنکور را کسب کنند و ۰٫۲۵ کمتر، شما را فرسنگ ها عقب خواهد انداخت!

⚀ تنها یک بار، فقط یک بار می توانید ترمیم معدل کنید. به عبارت دیگر دانش آموزان دو بار و فارغ التحصیلان یک بار فرصت دارند ۶۰٪ نمره ورود به دانشگاه خود را امتحان دهند!

⚀ بار اقتصادی کنکور روی دوش خانواده ها چندبرابر خواهد شد و برای موفقیت در امتحانات نهایی، داوطلبان مجبورند برای کلاس ها، آزمون های آزمایشی تشریحی و کتاب های حل مسئله هزینه کنند!

⚀ اگر با دیپلم غیر از تجربی، بخواهید در این گروه آزمون دهید باید نخست امتحانات نهایی آن را شرکت کنید تا سابقه تحصیلی مرتبط داشته باشید!

🔰 | کنکور پریم |

🔹🔸@konkorprime