2777
2789
عنوان

یه سوال؟؟؟؟؟

204 بازدید | 17 پست

سلام میخوام برای بچه هام دعای حرز امام جواد(ع) رو بنویسم، ولی چون کوچیکن نمیتونم ببندم بازوشون یا بندازم گردنشون، یه وقتم پوشکشونو کثیف میکنن میگم خدای نکرده به دعا که همراهشونه بی احترامی نشه، کجا بذارم دعا رو که ایمنی باشن؟؟؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

عزیزم نمیخوام توهین یا جسارتی کنم فقط میخوام فکر کنی چرا خونه ای که قران داره دزد میاد؟ 

امام علی خودش حافظ قران بود 

با توجه به بچه میشه مراقبش بود که دچار سانحه نشه خدایی نکرده بقیشم دست هیچ کس نیس دست خداست

عزیزم نمیخوام توهین یا جسارتی کنم فقط میخوام فکر کنی چرا خونه ای که قران داره دزد میاد؟  امام ...

بله درسته همه چیز دست خداست و بر منکرش لعنت، ولی خوب ماهم شیعه ی اعمه هستیم خداوند هم دعا کردن بنده هاشو میپسنده

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته همه چیز دست خداست و بر منکرش لعنت، ولی خوب ماهم شیعه ی اعمه هستیم خداوند هم دعا کردن ...

یه داستانی هست از پیامبر که دایه شون میخواد بهشون دعا ببنده اونو میگیره میکنه میگه خدایی ک منو افریده مراقب من

درهرحال هرطور مایلید خدا بچه هاتون رو براتون نگه داره دوستم پایدار باشی

یه داستانی هست از پیامبر که دایه شون میخواد بهشون دعا ببنده اونو میگیره میکنه میگه خدایی ک منو افرید ...

بله فکر میکنم درستش این باشه که دعا رو بخونم تا ببندم ، ممنون ازینکه وقتتونو برام گذاشتین

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
بله فکر میکنم درستش این باشه که دعا رو بخونم تا ببندم ، ممنون ازینکه وقتتونو برام گذاشتین

عزیزم در مورد این داستانی که این خانوم گفتن ربطی  نداره چون پیامبر عزیزمون اینجا کودک بودند و به قطع هنوز چیزی به اسم مسلمونی نبود و دوران جاهلیت بوده در مورد خواص حرز امام جواد اثرات عجیبی ذکر شده که خودتون میتونید سرچ کنید و اینکه حتماً کلیپهایی که از آیت الله بهجت هست رو نگاه کنید که خیلی در مورد مشکلات و بیماریها و مسائل دیگه از ایشون سوال میشد و ایشون توصیه به بستن حرز امام جواد کردن و اتفاقاً در مورد بچه هم گفتن اگه نمی‌تونید ببندید چهار قل بخونید تا ان شاء الله محفوظ باشند باز حتماً کلیپهای ایشون رو ببینید خودتون هم سعی کنید حرز رو تهیه کنید و برای خودتون استفاده کنید باز اگه سوالی دارید من در خدمتم

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
عزیزم در مورد این داستانی که این خانوم گفتن ربطی  نداره چون پیامبر عزیزمون اینجا کودک بودند و ب ...

خیلی ممنونم که وقتتونو برام گذاشتین، چشم برای بچه ها ۴ قل میخونم، فقط یه سوال دیگه دارم: حرز رو میتونم خودم از گوگل سرچ‌کنم بنویسم رو کاغذ یا باید از کسی بگیرم یا تهیه کنم؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
خیلی ممنونم که وقتتونو برام گذاشتین، چشم برای بچه ها ۴ قل میخونم، فقط یه سوال دیگه دارم: حرز رو میتو ...

خواهش می‌کنم عزیزم حرز امام جواد رو هم خودت میتونی بنویسی هم اینکه میتونی از بیرون تهیه کنی البته حرز اصلی خیلی زیاد هست که باید با شرایط خاص و روی پوست آهو باشه من خودم هم حساس بودم و می‌خواستم اصل باشه البته من برادرم قم هستن و با شخص دیگه ای حرز رو تهیه می‌کنن و ارسال میکنن اگه خواستی آدرس پبجش رو بفرستم تهیه کنی ما هم خانوادگی گرفتیم

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
خواهش می‌کنم عزیزم حرز امام جواد رو هم خودت میتونی بنویسی هم اینکه میتونی از بیرون تهیه کنی البته حر ...

بله ممنون میشم اگه آدرسشون رو لطف کنید بدید

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
بله ممنون میشم اگه آدرسشون رو لطف کنید بدید

https://www.instagram.com/p/CMZYT-2lmNS/?utm_medium=copy_link