عزیزانی که حاجت دارید ، مشکلات زندگی،کمی رزق و ... دارید و دنبال حاجت گرفتن هستید
اول از هر کاری باید نماز های یومیه رو اول وقت بجا بیارید با حضور قلب بعد برید دنبال چله های مختلف.
فاصله بین کفر و ایمان ، نماز هست در اسلام.
امام حسن عسکری(ع)فرمودند:
«موسی به عمران با خداوند سخن گفت و از پروردگار خویش پرسید:خدایا! پاداش کسی که نمازش را اوّل وقت می خواند چیست؟ خداوند تبارک و تعالی فرمود:خواهش و خواسته او را برآورده می کنم و بهشت را بر او مباح می گردانم»
امیرالمؤمنین(ع) فرمودند:
«هیچ عمل و طاعتی نزد خدای با عزّت و جلال از نماز محبوب تر نیست، پس هیچ چیز از امور دنیا از بجا آوردن نماز در وقت هایش شما را مشغول نگرداند، زیرا خداوند با عزت و جلال جماعت و گروهی را مذمّت کرده و فرموده است:
کسانی که از نمازشان غفلت می ورزند یعنی وقت های آن را سبک می شمارند
از حضرت صادق علیه السلام از معنای این آیه سؤال کردم که آیا مراد، وسوسه شیطان است که انسان را گرفتار سهو می کند؟
امام صادق(ع) فرمودند:
«خیر، هر انسانی گرفتار سهو در نماز می شود و لیکن مراد این است که نماز می خواند، ولی آن را در اوّل وقتش نمی خواند»
در مورد نماز ظهر از امام صادق(ع) روایت شده است:
به هنگام ظهر درهای آسمان گشوده می شود و بادهای (رحمت) وزیده می شود و خداوند به مخلوقاتش نظر می کند» که در مورد بقیه نمازها نیز به همین صورت است.
پیامبراکرم (ص) فرمودند:
«بنده ای نیست که به وقت های نماز و جاهای خورشید اهمیت بدهد، مگر این که من سه چیز را برای او ضمانت می کنم:برطرف شدن گرفتاری ها و ناراحتی ها، آسایش و خوشی به هنگام مردن و نجات از آتش.
عارف بزرگوار، عالم ربانی، جناب شیخ حسنعلی اصفهانی نخودکی، می فرماید:
اگر آدمی یک اربعین (چهل روز) به ریاضت بپردازد، اما یک نماز صبح از او قضا شود، همه عبادت های آن چهل روز به باد خواهد رفت. من در تمام عمر خود، تنها یک روز، نماز صبحم قضا شد. پسر بچه ای داشتم که شب آن روز از دست رفت سحرگاه به من گفتند که این مصیبت، به علت فوت نماز صبح، مستحق شده ای، اکنون اگر شبی تهجدم ترک گردد، صبح آن شب انتظار بلایی می کشم.
اگر انسان نماز را در وقت خود به جای آورد و امور دنیا را به خاطر اقامه نماز ترک کند، خداوند او را کمک می کند.
از امروز با خود عهد ببندیم که به نماز اول وقت اهمیت بیشتری بدهیم. مطمئن باشید اعمالمان به نیتهایمان است و خداوند شاهد و ناظر همۀ ماست. شک نکنیم یکی از کلیدهای اصلی برای باز کردن تمامی مشکلات، همین توجه به نماز اول وقت است.
به تعداد بازدید کننده های این تاپیک ،صلوات هدیه میشود ب امام زمان عج جهت تعجیل در فرج و حل گرفتاری گرفتاران 🌹🙏