maryamyarmohamad7679 مدیر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 269 عنوان دخترم | مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 35 پست سلام بچه ها دخترم یک سالشه کلمه نمیگه چیکار کنم بنظرتون 1400/05/12 | 02:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafsi عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 50 خانومها چون تاپیک مرتبطه گفتم منم بپسرم دخترم سه سالشه همه کلماتو میتونه تکرار کنه جمله بندی ... درست میشه گلم اشتباه که میگه کلمه رو تو درستشون بگو مثلا میگه دوناه تو بگو آره گناه داره
solyanim عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 7267 خانومها چون تاپیک مرتبطه گفتم منم بپسرم دخترم سه سالشه همه کلماتو میتونه تکرار کنه جمله بندی ... دخترمن پنج ونیم سالشه به مای بی بی میگه یای بی بی به گوشی میگه بوشی 😐😂 تا پای جان برای ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....
هلیاجان2 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 1734 دخترمن پنج ونیم سالشه به مای بی بی میگه یای بی بی به گوشی میگه بوشی 😐😂 واااای 😍😍😍😅😅😅پس طبیعیهاز شر این کرونا اصلا بچه ی همسنش نمیبینم که بفعمم الان اوکیه یا نهباورت میشه؟با تعجب به بچه ها نگاه میکنه از بس تنهایی کشیده
sambo عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 7422 خانومها چون تاپیک مرتبطه گفتم منم بپسرم دخترم سه سالشه همه کلماتو میتونه تکرار کنه جمله بندی ... عزیزم اون ایرادی نداره ذات بچه هاس سه ساله خیلی زوده برای ادای کلمات درست. مخوصا اکر حروف و درست میگه جای نگرانی نداره شما کلمات درست تلفظ کنین ولی ازش ایراد نگیرین . کتاب داستانم براش بخونین
هلیاجان2 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 1734 عزیزم اون ایرادی نداره ذات بچه هاس سه ساله خیلی زوده برای ادای کلمات درست. مخوصا اکر حروف و درست میگ ... ممنون عزیزم😘کتاب میخونم براش ولی هم صحبت نداره
دلسا۲۷۳۷ عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 6185 خانومها چون تاپیک مرتبطه گفتم منم بپسرم دخترم سه سالشه همه کلماتو میتونه تکرار کنه جمله بندی ... اره بابا دختر من تا۶سالگی چند تا کلمه رو برعکس میگفت، نگران نباش