2777
2789
باید دکتر خوب بری و خودت اصلا نظر ندی بزاری دکتر کارشو کنه من مادرم و خالم کردن اصن خیلی طبیعیه

این خودش نظر داد دکتره یه بار عمل کرد بعد دوباره رفت پیش دکتره گفت شوهرم میگه تغییر نکردی.. دکتره هم قشنگگگگگ یه تغییر حسابی واسه بار دوم داد بهش😂😂😂😂

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
من كه هنوز دچارش نشدم يني همه اش١٧سالمه فقط نگرانم اگه وزنم رو ببرم بالا چون خيلي پايينه ممكنه افتا ...

ن اصن ب وزن ربط نداره به فرم چشم و ارثی بودنشه من خودم پفم اما پفم الان چون ۱۹ سالمه قشنگه چندین سال دیگ میوفته باید برم جمش کنم😂😂😂تو از الان ب خودت برس هیچیت نمیشه من فک کردم بزرگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اصن ب وزن ربط نداره به فرم چشم و ارثی بودنشه من خودم پفم اما پفم الان چون ۱۹ سالمه قشنگه چندین سال ...

مثلا من وزنم ١٠،١٢كيلو بره بالا

با فرم چشم گرد كه خب قالب جمجمه ام شكليه كه پشت چشام خاليه

با اضافه وزن دچارش نميشم؟

رسيدگي كه بااين درس و مشق كه نميشه😂😂😂نهايت تواينه نگاه كنم😂😂😂

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
عزیزم پف پلکم انقده بنظرت با کرم درست میشه ؟؟

ببین منم اینم فقط چشم من یکم باز تره این پف الان قشنگ خب وقتی ۳۰ سالت بشع میوفته از الان کرم بزن ک مثلا ۴۵ سالگی بیوفته اما در کل الان مشکلی نداره و همه دوست دارن چشمشون پف باشه ن گود پس الان زیباست

عزیزم پف پلکم انقده بنظرت با کرم درست میشه ؟؟

استارتر؟ 💔💔💔💔💔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 

زیبایی چشمت به همینه. والا این از گود بهتره

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
مثلا من وزنم ١٠،١٢كيلو بره بالا با فرم چشم گرد كه خب قالب جمجمه ام شكليه كه پشت چشام خاليه با اضاف ...

منم لاغر بووم الان تو پر شدم اصن خفنااا😂😂😂بعد چون صورتمم پر شده تازه بهترم شده ب وزن ربط نداره

ببین منم اینم فقط چشم من یکم باز تره این پف الان قشنگ خب وقتی ۳۰ سالت بشع میوفته از الان کرم بزن ک م ...

میدونی چه کرمی باید بگیرم ؟ اخه من اطلاعات ندارم😢

استارتر؟ 💔💔💔💔💔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔  زیبایی چشمت به همینه. والا این از گود بهتره

اخه واسه خط چشم کشیدن اذیت میکنه 🤦🏻‍♀️😂...اگه یکم پفش کمتر باشه خوشکل تر میشه...کرم میزنم یکم پفش کمتر شه