2777
2789
عنوان

تحصیل

88 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من دارم درس میخونم و انتخاب رشته دارم دبیرستانم تجربی خیلی دوست دارم و از ریاضی میترسم انسانی هم برا روانشناسی میمیرم مهارتشم دارم ولی میترسم در آینده بخاطر نتونستن مطب زدن موندم بگین کدوم موفق ترم 

هررر رشته ای انتخاب می کنی به ۱۵ سال آینده فکر کن می خوای مهاجرت کنی ؟؟ برو ریاضی جون داری به شدت تلاش کنی برک تجربی ؟؟ در ضمن برای روانشناسی قبولی لز طریق تجربی و ریاضی آسون تره به نظرم هر چند ظرفیت کم تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هررر رشته ای انتخاب می کنی به ۱۵ سال آینده فکر کن می خوای مهاجرت کنی ؟؟ برو ریاضی جون داری به شدت تل ...

چه فرقی تو انسانی و تجربی هست روانشناسی 

من تجربی از هیچ چیز واهمه ندارم الا ریاضی 

هررر رشته ای انتخاب می کنی به ۱۵ سال آینده فکر کن می خوای مهاجرت کنی ؟؟ برو ریاضی جون داری به شدت تل ...

بنظرت بهتر نیست این سه سال تجربی بزنم تلاشم و بکنم ببینم کنکور قبول میشم یا نه اگه نشدم پیام نور میرم بدون کنکور روانشناسی

بنظرت بهتر نیست این سه سال تجربی بزنم تلاشم و بکنم ببینم کنکور قبول میشم یا نه اگه نشدم پیام نور میر ...

کار درست اینه،

من تجربی بودم هدفم قبولی دانشگاه بود 

یکی از دوستام گفت انسانی امتحان بده راحت قبولی،

منم بدون اینکه بخونم انسانی کنکور دادم و مدیریت قبول شدم،

ولی بعد از کارشناسی میخواستم ارشد برم گروهای علوم پایه یا وزارت بهداشت دیگه نمیتونستم،

چون زیرمجموعه انسانی بودم

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
بدون خوندن رتبت چند شد ؟سهمیه ؟

یادم نیست ورودی ۸۸بودم،

فقط روانشناسی و فلسفه منطق خونده بودم،

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
وزارت علوم ک میشه بری

با لیسانس مدیریت که زیر گروه انسانی هستم نمیتونم برم،

ولی از اول میتونم کارشناسی کنکور بدم

با لیسانس مدیریت که زیر گروه انسانی هستم نمیتونم برم، ولی از اول میتونم کارشناسی کنکور بدم

ن فکر کنم میتونی .هنوز قانون تطابق لیسانس با ارشد تصویب نکردن چون اعتراض شده بهش

بعد مدیریت روزانه ....چی قبول شدی ؟

مشاور انتخاب رشته کرد روانشناسی و علوم تربیتی اهواز و کتابداری شیراز میتونستم قبول بشم،

ولی چون ازم دور بود مدیریت پیام‌نور رفتم،

ن فکر کنم میتونی .هنوز قانون تطابق لیسانس با ارشد تصویب نکردن چون اعتراض شده بهش

نه اون بحثش جداس،من میتونم رشته ارشد غیرمرتبط شرکت کنم،

ولی همه رشته ها به جز علوم پایه 

باید به این چیزا توجه کنی،

تجربی قبولیش سخته،ولی خوب ارزش داره براش تلاش کنی