2789
عنوان

😈💦🍆🍑 بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 32900 بازدید | 60 پست
مغزم با این چیزا پاک نمیشه یچیز بهتر بگو😂

اسید خوبع؟؟😂😂😂😂😂😂

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه ولی اومدی اینجا در نهایت با اینکه حست می‌گفت سرکاریه!

نه میدونم که اجازه زدن تاپیک بی ربط نداره کسی...اگر واقعی بود همون لحظه میترکید

درخواست قبول نمیکنم🙏🙏🙏.....⁣مشکل از جایی شروع شد که یک مشت آدمِ اشتباه ؛با هم به زیرِ سقف هایی رفتند ،که قرار بود میزبانِ آدم های درست باشد ...🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃مشکل از جایی شروع شد ؛که دو نفرهایی با هم جفت شدند ؛که هرکدام یا دلشان جایِ دیگری بود ،یا دنیاهایشان با هم فرق داشت ...دونفری که حتی سرِ سوزنی یکدیگر را نمی فهمیدند ...مشکل از جایی شروع شد ؛که بیشترِ دو نفرهای جهان ،هم خانه شدند اما همدل نشدند ...فارغ شدند اما عاشق نشدند ... !و مشکلِ اصلی درست همان جایی شروع شد ؛که همان دونفرهایِ اشتباهی ؛سه نفر شدند ... !!!
ممنون از همکاریتون 

نی نی یار😂بابا کل سایت منو میشناسن.

منم فقط گفتم چرا این تاپیک اومدین تاپیک قبلی نیومدین؟

بد بود؟ زشت بود؟

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
نه میدونم که اجازه زدن تاپیک بی ربط نداره کسی...اگر واقعی بود همون لحظه میترکید

نه عزیزم ببین همه میتونن بزنن اما در نهایت میترکن پس جزعت زدن و ترکیدن رو دارن 

ولی باشه حس کنجکاویت از حس شیشمت پیشی گرفت این مهمه😂

نه عزیزم ببین همه میتونن بزنن اما در نهایت میترکن پس جزعت زدن و ترکیدن رو دارن  ولی باشه حس کن ...

راستشو بگم حس حملم پیشی گرفت اومدم ۴ تا درشت بارت کنم دیدم نههه خودت میفهمی

درخواست قبول نمیکنم🙏🙏🙏.....⁣مشکل از جایی شروع شد که یک مشت آدمِ اشتباه ؛با هم به زیرِ سقف هایی رفتند ،که قرار بود میزبانِ آدم های درست باشد ...🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃مشکل از جایی شروع شد ؛که دو نفرهایی با هم جفت شدند ؛که هرکدام یا دلشان جایِ دیگری بود ،یا دنیاهایشان با هم فرق داشت ...دونفری که حتی سرِ سوزنی یکدیگر را نمی فهمیدند ...مشکل از جایی شروع شد ؛که بیشترِ دو نفرهای جهان ،هم خانه شدند اما همدل نشدند ...فارغ شدند اما عاشق نشدند ... !و مشکلِ اصلی درست همان جایی شروع شد ؛که همان دونفرهایِ اشتباهی ؛سه نفر شدند ... !!!
راستشو بگم حس حملم پیشی گرفت اومدم ۴ تا درشت بارت کنم دیدم نههه خودت میفهمی

صداقتت زیبا بود.

تموم شد تایپک.

حالا باید حس خواب داشته باشی.

شب خوش

صداقتت زیبا بود. تموم شد تایپک. حالا باید حس خواب داشته باشی. شب خوش

ممنونم شب شما هم خوش