2789
عنوان

😈💦🍆🍑 بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 32900 بازدید | 60 پست

منحرفا دست بالااا😂😂😂😂

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂🔪🔪

تو چه میکنی با تاپیک هایی که میترکونن؟😅

اولین باره حس میکنم پسرا تیر تاپیک هات شدن ، تاپیک بزنی سریع گزارش 😂😂😂

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
اومدم صاحب تاپیکو با این عنوانش ... بدم و گزارش بزنم واقعا متاسفم واست😬😬😬😬

منم همینطور ولی مطمعنم بقیه اومده بودن چش چرونی😏😒

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
اومدم صاحب تاپیکو با این عنوانش ... بدم و گزارش بزنم واقعا متاسفم واست😬😬😬😬

تو از اونایی که فقط گزارش میزنی نه؟ پیغامی از طرف نینی سایتی ها : متاسف برای خودت باش♥️💦

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

حس ششمم گفت سرکاریه

درخواست قبول نمیکنم🙏🙏🙏.....⁣مشکل از جایی شروع شد که یک مشت آدمِ اشتباه ؛با هم به زیرِ سقف هایی رفتند ،که قرار بود میزبانِ آدم های درست باشد ...🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃مشکل از جایی شروع شد ؛که دو نفرهایی با هم جفت شدند ؛که هرکدام یا دلشان جایِ دیگری بود ،یا دنیاهایشان با هم فرق داشت ...دونفری که حتی سرِ سوزنی یکدیگر را نمی فهمیدند ...مشکل از جایی شروع شد ؛که بیشترِ دو نفرهای جهان ،هم خانه شدند اما همدل نشدند ...فارغ شدند اما عاشق نشدند ... !و مشکلِ اصلی درست همان جایی شروع شد ؛که همان دونفرهایِ اشتباهی ؛سه نفر شدند ... !!!
🖐🏻

بیا بریم دوتا وایتکس بخریم بیایم😂😂😂

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
تو چه میکنی با تاپیک هایی که میترکونن؟😅 اولین باره حس میکنم پسرا تیر تاپیک هات شدن ، تاپیک بزنی سر ...

من پررو تر از این حرفام 

فردا ساعت ۶ صبح تاپیک میزارم آماده باشین🔪😎👊

ساقیا امشب صدایم با صدایــــــــت ساز نیـــــــست یا که من مست و خرابم یا که سازت ساز نیست💜🌌