2777
2789
عنوان

علائم کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 34 پست
ای وای دیشب خونه مادرشوهرم بودم😐 چیا خوردی عزیزم  من بخور هم میدم  ولی فایده نداره

من اولش خوب بودم داغان شدم بعدا دوباررفتم سرم زد با ی عالمه دارو بخور این چیزا خوبخ ولی برو متخصص

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اولش خوب بودم داغان شدم بعدا دوباررفتم سرم زد با ی عالمه دارو بخور این چیزا خوبخ ولی برو متخصص

دکترم نمیرم😐قرصم داد سری اول  ازیترو  اونارم نخوردم مونده😐

امروز فقط ویتامین فلان گرفتم بخورم 

حالم بد نیست امروز ۶ روزه  یکم سرفه دارم 

اه کاش بگذره زود

موهاتو خرگوشی نبند  هویجا  دیونه میشن:)
باورت شاید نشه منم همین اوضاع شما را دارم، الان بعد از 5 روز، تازه امروز بویایی و چشایی و اشتهام رفت ...

تست دادین شما؟

میگم نکنه دلتا باشه 

اخه میگن دلتا  ازمایش منفی میاد 

عزیزم استارتر محترم انشالله که خیلی سبک بگذرونی و زود خوب شین ولی واقعا برام عجیبه شما پسرتون و همسرتون همین علایمو داشتن خودتون  بویایی چشایی ندارین بعد پاشدی رفتی مهمونی ؟ دو ساله میگن سرماخوردگیو کرونا بدونین حداقل به عزیزاتون رحم کنید

جواب تست مثبت صد در صد کرونا جواب تست منفی باز احتمال کرونا زیاد هس

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
مرسی عزیزم ۶ روزه با امروز 

دقیقا مثل من، منم تست ندادم، شوهرم هر دو تا دوز واکسن را زده به نظرت غیر از اینکه ناقل میشه، ممکنه مریض بشه؟ گرچه شک ندارم که خودش ناقل بوده و منو مریض کرده، اما بهش جیزی نگفتم، چون مادرشوهرم مشهد رفته بود و بعد از سفرش یه کم حال ندار نشده ولی نگفته بود، من تازه امروز فهمیدم، از اولش هم به شوهرم گفتم میری خونه مادرت ماسک بزن چون مسافرت بوده ولی بعید میدونم زده باشه!! من تازه امروز فهمیدم مادرشوهرم هم کسالت داشته، من و بچه ها الان 3 هفته است جایی نرفتیم، احتمالا شوهرم ناقل بوده، متاسفانه یه بار دیگه هم قبل  عید فطر، مادرشوهرم مریض  شد و پدرشوهرم را مریض کرد و همزمان شوهرم ناقل بود و منو مریض کرد، در صورتی که دو ماه و نیم بود از خونه بیرون نرفته بودم، شوهرم اصلا زیر بار نرفت که منو مریض کرده، برای همین دیگه این دفه بهش چیزی نگفتم که ممکنه تو ناقل بوده باشی

عزیزم استارتر محترم انشالله که خیلی سبک بگذرونی و زود خوب شین ولی واقعا برام عجیبه شما پسرتون و همسر ...

عزیزم اونا خودشون میدونن ما اینجوریم  بقیه بردارشوهر جاری هام خوردن 

خودشون دعوت کردن دیگه 

دقیقا مثل من، منم تست ندادم، شوهرم هر دو تا دوز واکسن را زده به نظرت غیر از اینکه ناقل میشه، ممکنه م ...

ادم نمیفهمه اصلن بخدا چجوری گرفته من فردا میرم تست بدم از نگرانی در بیام

دکترم نمیرم😐قرصم داد سری اول  ازیترو  اونارم نخوردم مونده😐 امروز فقط ویتامین فلان گرفتم ...

خوب پس خوب سنگین نزده تورومارو سنگین زد ک پدرمون دراومد

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خوب پس خوب سنگین نزده تورومارو سنگین زد ک پدرمون دراومد

خیلی بیماری بدیه من که اینجوریم حالا انگار منگم  تو فضام 

دیگه واقعا اونایی که سخت گرفتن چی

خیلی بیماری بدیه من که اینجوریم حالا انگار منگم  تو فضام  دیگه واقعا اونایی که سخت گرفتن ...

من که دیگه حلال بیدی زدم ب همه ازبس حالم بد بودولی بازم شکستش دادم