2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

165 بازدید | 19 پست

سلام من یه هفته از پریودم گذشته بود قرص اورژانسی خوردم و یه هفته بعدش دوباره پریود شدم ۵ روزش فقط لک بینی بود اما اما دوروزه رسما انگار پریود شدم...یکم ترسیدم چرا قطع نمیشه؟

یه مامان نقاش

یعنی حامله بودیرقرص اورژانس خوردی ک سقط بشه؟ی هفته بعد خوردنش پریود شدی؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چون خیلی ها بعد از خوردن اورژانسی چرخه ی قاعدگیشون به هم میریزه حالا چه باردار بوده باشن چه نه.

ببخشید دکتر توی سایت نمیشناسید یا کسیکه اطلاعات پزشکی داشته باشه میخام تگش کنم تاپیکم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
یعنی حامله بودیرقرص اورژانس خوردی ک سقط بشه؟ی هفته بعد خوردنش پریود شدی؟

نه تازه یه هفته بود پریودم تموم شده بود..عذر میخوام به روش پیشگیریم شک کردم و لونورژسترول خوردم حالا قطع نمیشه خونریزیم چرا؟

یه مامان نقاش
ببخشید دکتر توی سایت نمیشناسید یا کسیکه اطلاعات پزشکی داشته باشه میخام تگش کنم تاپیکم

دکترِ  چی عزیزم؟

آمتیس۲۰۲۱ ماما و مشاور طب سنتی هستن دیگه نمیدونم

میتونین مشکلتون رو توی کلینیک هم مطرح کنین.

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
نه تازه یه هفته بود پریودم تموم شده بود..عذر میخوام به روش پیشگیریم شک کردم و لونورژسترول خوردم حالا ...

اهان.نمیدونم بخدا.ببین من ده روز از موعد پریودم گذشته و بی بی و ازمایشم مثبت شد اماالان شوهرم زیر بار نمیره و میگه باید سقطش کنی ؟خودم اصلا دلم نمیخواد ولی میخواستم بپرسم نمیدونی الان قرصی چیزی هست ک بخورم سقط بشه؟چون خودش گفت هست من اطلاعی ندارم میگم نکنه داره بهم ی دستی میزنه

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
دکترِ  چی عزیزم؟ آمتیس۲۰۲۱ ماما و مشاور طب سنتی هستن دیگه نمیدونم میتونین مشکلتون رو توی کلین ...

قرص ویتامین ب ۱ خوردم دندونم سیاه شده نمیدونم برا اینه یا کرم خوردگیه میخواستم بپرسم ازشون ممنون گلم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اهان.نمیدونم بخدا.ببین من ده روز از موعد پریودم گذشته و بی بی و ازمایشم مثبت شد اماالان شوهرم زیر با ...

عه چرا سقط اخه؟؟؟راضیش کن یجوری...از قرص اطلاعی ندارم از ماما باید بپرسی

یه مامان نقاش
قرص ویتامین ب ۱ خوردم دندونم سیاه شده نمیدونم برا اینه یا کرم خوردگیه میخواستم بپرسم ازشون ممنون گلم

آها دانشجوی دندان پزشک تو سایت داریم اما من بلد نیستم

توی کلینیک بگی جوابتو میدن

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
حسن یوسف دکتر زنانه 

ن واسه دندانم میخواستم ممنون گلم

آها دانشجوی دندان پزشک تو سایت داریم اما من بلد نیستم توی کلینیک بگی جوابتو میدن

من نوبت دندان پزشک دارم تا کلینیک ج بده دیگه من رفتم معاینه امشب عصبی بودم گفتم بپرسم شاید ج دادن ک دوستان گفتن این قرص دندان هارو سیاه نمیکنه