2777
2789

تو‌رو‌خدا اگه کسی روشی میدونع بگه تا عمر دارم دعاش میکنم هر کار میکنم سینمو نمیگیره بخاطر مصرف دارو مجبور‌شدم شیرشو قطع کنم حالا نمیگیره سینمو دارم دق میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نگران نباش. بزار گشنه بشه میخوره. تو این فاصله اگه خیلی بیتابی کرد یکم با قاشق بدش شیر ولی شی ...

اکر گشنه بشه میگیره یعنی من شیشه دادم بهش سریع کشیدم بیرون سینمو کردم این کار اشتباهه؟

اول اينكه هشت روزز شير خودتو ندادي ديگه بچه سينه نميگيره پسر منم اينجوري شد

و اينكه ميگن گشنش بشه ميخوره اشتبااااهه قند بچه ميفته

و وقتي هم كه شيشه شير رو يهو از دهنش ميكشي بيرون و ميخواي سينتو بدي،هم باعث مشكل فك در بچه ميشه هم از نظر عاطفي مشكل ايجاد ميشه

اکر گشنه بشه میگیره یعنی من شیشه دادم بهش سریع کشیدم بیرون سینمو کردم این کار اشتباهه؟

نه خوب میکنی گولش بزن 

جوجه منم یادش بخیر یمدت شیشه نمیگرفت اول سینمو میدادم بعد شیشه رو میزاشتم دهنش 

یمدتم سینمو نمیگرفت برعکس . چون شیرم کم بود هم شیر خودمو دادم هم شیرخشک

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

فقط و فقط باید حواسش پرت شه 

تو خواب بهش شیر بده سیرش کن.... 

اصلا دیگه شیشه نده 

یا هم دادی بکش بیرون سینه بزار دهنش... هرچی گریه کرد محل نزار صبرتو ببر بالا فقط سینه بزار دهنش....گریه ک کرد ساکتش کن دوباره ‌شروع کن ب تلاش... 

سر سینتو با قنداق شیرین کن بزار دهنش.... پشت ب تلوزیون بشین بهش شیر بده جوری ک تلوزیون ببینه اگه نوزاد نیس... اگه نوزاده ب مامانت بگو از پشت دستت باهاش حرف بزنه ک حواسش پرت شه شیر بخوره

ببین یه سرنگ کوچولو پر از اب قند کن بعد وقتی سینه تو گذاشتی دهنش یواشکی از زیر سینه از سرنگ اب قند بریز دهنش دو سه بار این کارو بکن فکر میکنه شیرینیش مال شیر توه و میخوره. من این راه رو یه پرستار تو بیمارستان بودم برا پسرم انجام داد

اول اينكه هشت روزز شير خودتو ندادي ديگه بچه سينه نميگيره پسر منم اينجوري شد و اينكه ميگن گشنش بشه م ...

من خودم تجربه كردم به نظرم اذيتش نكن شير خشك بده ،٦ ماهش هم كه شد كمكي ميخوره همش شير نيست