2777
2789

من چینی دوست دارم . طرح های چینی زرین رو خیلی دوست دارم

اما  آرکوپال  سبک تره  و این نکته مهمیه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دم دستی ارکوپال خوبه سبکه من ۶ نفره گرفته بودم

چینی هم زرین گرفته بود ۱۸ نفره برا مهمون

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

من برای مهمون آرکوپال ویکتوریا دارم، خیلی هم دوسش دارم 🌸🌸

چینی دارم، کمی سنگینه و چون قالبش مربع هست، شستنش با ظرفشویی و دست کمی سخته

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من برای مهمون آرکوپال ویکتوریا دارم، خیلی هم دوسش دارم 🌸🌸 چینی دارم، کمی سنگینه و چون ...

والا منم واسه مهمون میخوام واسه همین دیگ دو دل شدن

میگن خوب نیست ولی نمیدونم چرا جز اینکه سبکه عیب دیگه اب هم داره؟

والا منم واسه مهمون میخوام واسه همین دیگ دو دل شدن میگن خوب نیست ولی نمیدونم چرا جز اینکه سبکه عیب ...

بنظر من سبک بودن یه مزیته، مخصوصا برای ظروف مهمون که تعدادش بالاست، هم نگهداری تو کابینت و هم جابجا کردنش تو مهمونی راحتتر میشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
پینی اکروپال بجز وزنشون تفاوت دیگه ای دارن؟

من برام مهم بود که سبک باشه، با ماشین ظرفشویی شسته بشه و این که طرحی باشه که اگر خواستم بعدا بخرم بازم پیدا بشه... برای همین آرکوپال ویکتوریا خریدم، جدید نیست ولی یه حس کلاسیک و خوب داره