2777
2789
عنوان

هه 😏

139 بازدید | 19 پست

میخام از صمیم قلب برینم تواین زندگی که کردم . از اولش تنهایی شروع شد . دوازده سال تو مدرسه تمسخر و بی اهمیتی . اهمیت واسه بچه پولدارا و شاخا بود😏 حالام ۱۲ ساله گوهیم تموم شده ریدم تو کنکور حداقلش امیدم این بود اگه بچه های دیگه شیطونی میکردن من ساکت بودم تلاش میکردم . حتی یه نفرم نمیشناسم ازین ۱۲سال ازش بپرسم رتبت چند شده چه رشته هایی میری 😒😒😒😒 تمام اهمیتا مال اون بچه پولدارا بود که تو تفریح و خوشی وعکس ولباسای رنگی بودن . الان که زنده ام هم کسی تواین دنیا من ونمیشناسه . جالبه اگه بمیرم هم باعث خنده مردم میشم میگن یارو بدبخته مُرد 😂😂😂😂 حالا شمام بخندید من گریه میکنم به پهنای صورت . واز فردا صبح دیگه آب وغذا نمیخورم تا بااخره بعد ۲ ۳ روز بمیرم ‌. لااقل روزای اول بهم میخندن و مسخره میکنن وبلافاصله فراموش میشم 🥺🥺🥺🥺🥺 ولی شما نی نی سایتیا توقلبم جاداشتین ❤❤❤❤❤ دوستون دارم . گزارش نزنید بزارید باقی بمونه 💔💔💔💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ععععع من فک کردم میگی گزارش بزن

ببخشید الان پاک میکنم🤣🤣🤣

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خیلی بیرحمی 

پاک کردم 😂😂❤

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
یه اسکرین از این پیامت بگیر 2 سال دیگه نگاهش کن خودت از خنده میترکی ادم وقتی کنکور میده فکر میکنه از ...

نه من لحظه لحظه زندگیم همین بود 🥺🥺🥺 فکر میکنم بقیش،سودی نداشته باشه