2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خوبه ‌ معجونش کن . موز رسیده و شیرین رو با شیر میکس کن غلیظ هم باشه . عالیه ‌ گوشت گوسفندی . کباب برگ . خروس محلی و بوقلمون محلی و اینا هم عالیه . ب علاوه حبوبات و سبزیجات .‌فقط کیک و شیرینی خوب نیست بقیه اوکی هستن

1️⃣هر روز غرغره کند. (آب+عسل+سرکه+نمک+پودر آویشن) را سه بار و دفعه چهارم کمی ببلعد.

2️⃣دو روز اول بیماری:

هر 20 دقیقه یک انگشت عسل طبیعی.

3️⃣ برای تب:

سیب و عناب زیاد بخورید و همچنین پیاز خورد شده روی کف پا و بدن گذاشته شود.

در تب اسهال مفید است.

4️⃣پرهیز جدی از غذای #چرب ، سرخ کرده، *مرغ بازار* ، لبنیات، آبگوشتی، شیرینی قنادی، موز و هندوانه .

5️⃣روزانه سه فنجان دم کرده چایمون

(اویشن، بابونه، خطمی، پنیرک، گشنیز، رازیانه، سنا، عناب، ناخنک ...)

6⃣گلاب به صورت زدن.

7️⃣بهترین غذا آش اُماج (آش سبزی که شامل برگ چغندر باشد)

✅تذکر:

🔹بدانید با خوردن سردی ها مثل ماست، دوغ، ترشی، یخ، باد کولر و مرغ صنعتی، روغن صنعتی، سیستم ایمنی را بسیار پایین آورده و از کرونا بیشتر زمینگیر می شوید.

پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی.💏💏💏😊

سلام

باید فقط     روحیه رو ببره بالا و از نظر ذهنی  قوی بشه 

اگه به چیزی که میخوری ایمان داشته باشی که  اثر داره    آب خالی هم بخوری تاثیر فوق العاده ای داره

آب و عسل

آب و آبلیمو و عسل  معجزه میکنه

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند

موز احتمال داره به خاطر حساسیت زا بودن تحریک کنه. انبه خوبه.

آبگوشت. نخودآب. سوپ مرغ. دمنوش عناب. دمنوش پونه. خود عناب. آب سیب. آب هویج. آبلیموعسل. عصاره گوشت. آش گوشت

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟