2777
2789
عنوان

اسم دختر

397 بازدید | 26 پست

اسم دختر ک ب نرگس و ریحانه بیاد،،

تعداد رای : 7
نظرسنجی
مریم
7
100%
طوبی
0
0%
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

وا نمیاد هیچکدوم ک

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وا نمیاد هیچکدوم ک

از لحاظ معنی و مذهبی بودن ،نه کلمات و حروف

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هیچکدوم،بزار مائده که مثل اون دوتا مذهبی باشه،اگرم میخای بزار یگانه یا نیلوفر

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
هیچکدوم،بزار مائده که مثل اون دوتا مذهبی باشه،اگرم میخای بزار یگانه یا نیلوفر

نیلوفر دوست دارم

هیچکدوم😐

ممنون

نیلوفر دوست دارم

مائده مذهبیه همینطور اسرا...ب دوتا اسمی ک گفتی بیشتر میاد

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
مائده مذهبیه همینطور اسرا...ب دوتا اسمی ک گفتی بیشتر میاد

اسم گل هستن اون دوتا اخه

هیچکدوم 

لطفا با توجه به زمان اسم بچه هارو انتخاب کنید

پیشنهاد اسم :

راحیل

درسا

حسنا

ثمین

ترنم

الوان

نورا

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
هیچکدوم  لطفا با توجه به زمان اسم بچه هارو انتخاب کنید پیشنهاد اسم : راحیل درسا حسنا ...

ممنون،،ولی مریم و نرگس همیشه بودند و قدیمی نمیشن،

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز