fnz مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 366 عنوان اجاق گاز 65 بازدید | 12 پست سلامخانما اجاق گاز اسنوا بهتره یا تکنو؟لطفا راهنماییم کنینکدومو بخرم؟ چقدر خوبه وقتی آروم راه میرم که آب تو دلت تکون نخوره... 1400/05/11 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13885 من اسنوا دارم راضیم. تکنو اگه ایتالیاییه الان تو بازار حتمأ قاچاق و تقلبیه
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98947 تکنو روشنیدم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
fnz مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 366 من اسنوا دارم راضیم. تکنو اگه ایتالیاییه الان تو بازار حتمأ قاچاق و تقلبیه کدوم مدلشو دارین چقدر خوبه وقتی آروم راه میرم که آب تو دلت تکون نخوره...
fnz مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 366 تکنو که ایتاالیاییه؟ مامانم اینا داشتن عالی فرش 👌💎 نه ایرانی چقدر خوبه وقتی آروم راه میرم که آب تو دلت تکون نخوره...
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 40220 نه ایرانی اهانمیدونم عزیزم🥰 ان شاء الله بهترین خرید رو داشته باشیگاز خیلی مهمه و اگه مشکلی داشته باشه خطرناک دقت کن
fnz مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 366 فکر میکنم رومینا رومینا که میگن فرش خوب نیستفر شما مشکلی نداره؟ چقدر خوبه وقتی آروم راه میرم که آب تو دلت تکون نخوره...
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13885 رومینا که میگن فرش خوب نیست فر شما مشکلی نداره؟ من هر چی فر دیدم کمی باید نگهداری تا بمونه. اینم اینجوره. اگه جدیدترا اینجور نیستن نمیدونم. ولی جوجه گردونم داره
fnz مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 366 من هر چی فر دیدم کمی باید نگهداری تا بمونه. اینم اینجوره. اگه جدیدترا اینجور نیستن نمیدونم. ولی جوجه ... نه میگفتن خود به خود خاموش میشه چقدر خوبه وقتی آروم راه میرم که آب تو دلت تکون نخوره...
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13885 نه میگفتن خود به خود خاموش میشه مال من نمیشه. خوب یه مدل دیگه بگیر.