مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
رشته زبان ، رتبم دو هزار منطقه ۲ ، زیرگروه یک رتبم ۱۷۰۰
ماشاالله افرین .موفق باشی همبشه من رشتم ریاصیه ۲۱سالمه ازدواج کردم و خیلی دوس دارم پیشرفت کنم دوست دارم پزشکی قبول شم اما خب پول ندارم پایم خیلی صعیفه ۳سال دور بودم دبیرستانمم زیاد نخوندم معدل سال اول و دوم تقریبا۱۷و۱۸ ولی سوم و چهارم خراب کردم چکارکنم اصلا خودم رو باورندارم
رشتم ریاضی بود روزی ۱۷،۱۸ ساعت درس میخوندم البته کم کم کردمش ۱۸ ساعت چون یهو این حجم ساعت درس خوندن یکم سخته اما روزای جمعه ۱۵ ساعت درس میخوندم رتبه ام رو اگه میشه نگم اما دو رقمی اوردم و مهندسی نفت دانشگاه صنعت نفت آبادان قبول شدم و در حال حاضر کارمندم❤
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
ماشاالله میشه درامدتون روبگین توروخدا ب منم کمک کنید اخه منم گیرکردم بین رشته ریاصی و تجربی هوبه شعل ...
بین ۹ تا ۱۰ تومنه البته بستگی به سابقه کاری هم داره که حقوق بالا تر میره من تازه ۴ ساله کمتر استخدام شدم
هرکدوم علاقته گلم من که با عشق وارد این رشته شدم و خداروشکر راضیم