2777
2789

اگه میشه مارک خوب هم معرفی کنید 

برای مجلس میخوام بزنم برای عقد خواهرم میخوام میخوام خوش رنگ باشه

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

من همیشه کالباسی میزنم بهم میگن خیلی شیکه حالا نمیدونم

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاکستری-کالباسی 

قرمز _مشکی 

سفید_ زرد 

هر کدوم از ناخنا ترکیب این دو رنگ بزن جالب میشع

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░
خاکستری-کالباسی  قرمز _مشکی  سفید_ زرد  هر کدوم از ناخنا ترکیب این دو رنگ بزن جالب ...

آره ترکیبی خیلی شیک میشه خوب شد یادم انداختی اصلا حواسم نبود 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

لاک رنگ کرم پودری خیلی خوشگله 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
لاک رنگ کرم پودری خیلی خوشگله 

مثل رنگ کرم منظورته؟ اون فقط به دستا خیلیییی سفید میاد لامصب🙁

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░
مثل رنگ کرم منظورته؟ اون فقط به دستا خیلیییی سفید میاد لامصب🙁

آره واقعا خوش بحالشون یعنی به پوست سبزه که به روشن میزنه نمیاد

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
آره واقعا خوش بحالشون یعنی به پوست سبزه که به روشن میزنه نمیاد

میاد ولی ممکنه رنگ دست تیره تر نشون بده، من پوستم سفید نیست گندمیه ولی این رنگ لاک زدم اصن نمیامد بهم ولی کالباسی که مثل رنگ ناخنه هست خیلی به دستم می اومد، رنگ پیازی هم خیلی قشنگه

میاد ولی ممکنه رنگ دست تیره تر نشون بده، من پوستم سفید نیست گندمیه ولی این رنگ لاک زدم اصن نمیامد به ...

آره رنگ لاک پوست پیازی خیلی خوشگله شیکه