2777
2789
عنوان

دعای مشلول

3458 بازدید | 25 پست

سلام خانوما خوب هستین کیا با خوندن دعای مشلول به محال ترین ارزوشون رسیدن بیاین بگین چجوری خوندین تورو خدا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سایت همسر بابی چرا ثبت نام نمیکنی؟

حالت خوب نیست فکنم؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعای مشلول برای چی خوبه ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

دعای مشلول برای چی خوبه ؟

همه حاجت ها

حاجت یاسین و نماز شب 

فدات شم

😂😂😂😂😂😂

ولا به خدا 

من و همسرم برای اینکه کارهای ازدواجمون بی دردسر جلو بره اول چله مشلول گرفتیم بعد هم ادامه دادیم تا شب ازدواجمون.

مشلول چله داره یعنی چهل شب پشت سر هم شبی یکی با توجه و با طهارت باید خونده بشه.

اما برای خانمها که دچار عادت ماهانه میشن اگر چله دعای یستشیر بردارن بهتره.

برای حاجت هم ۱۴ تا یستشیر یک جا یعنی همش باهم در یک شب خیلی موثره...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954