2777
2789
عنوان

حس ششم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 568 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته متولد زمستونه:) اره‌حرفات درسته میشه ب بقیه سوالامم جواب بدی؟ کِی مشکلم حل میشه؟اصلا حل میش ...

بله عزیزم چرا حل نشه؟

ادم بی وجدان برای کارش دلیل نمیخواد

زمان میبره اما در نهایت حل میشه

اگه در ارتباط نباشن بله

توروخدا این سوالمم جواب بده حست چی میگه قسمتم علی یا حسین یا دانیال یجورایی خاستگار بودن توروخدا حست هرچی گف

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
خب خداروشکر درست گفتم نمیدونم گلم ولی شاید فکر کرده اینجوری بکنه شاید شما با پیام دعوا کنی سرد بشی ...

مررررررسی اسی جانم 

بعنوان اخرین سوال میشه بگی پیام توی کارش موفقه؟؟؟

ینی ادمیِ کِ خعلی کارشو بلده واینا؟؟؟ اخه شغلش مهمه 

ولی هیچوخ بهم نمیگ کشیکم یا مثلا چقدر تبحر دارم واینا🤭

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
توروخدا این سوالمم جواب بده حست چی میگه قسمتم علی یا حسین یا دانیال یجورایی خاستگار بودن توروخدا حست ...

گلم من از اینده و ذهن این ادم ها خبر ندارم

ولی فکردم حس علی بهت خالصانه تر بوده

حسین ولی دوست داره

گلم من از اینده و ذهن این ادم ها خبر ندارم ولی فکردم حس علی بهت خالصانه تر بوده حسین ولی دوست داره

خب منو علی الان باهم در رابطه نیستیم ینی ممکنه علی باز برگرده یا کلا تموم شده

@whitequeen  

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش