2777
2789
عنوان

حس ششم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 568 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸ اومد تو ذهنم یا برج ۸ امسال یا ۸ سال بعد انشالله

عزیزم ممکن 8هفته دیگه باشه🥺🥺تور خدا منو یکم امیدوار کنید قلبم داره از جاش کنده میشه 😔💔

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
نمیدونم شاید گلم

میشه یه کم تمرکز کنید جواب قطعی بدین تا از بلاتکلیفی بیام بیرون خیلی استرس دارم

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  
شاید حس کردم متولد زمستون هست یک حرفی زدی نمیدونم توی عصبانیت یا چی ناراحت شده ازت ادم پرتلاش و ک ...

درسته متولد زمستونه:)

اره‌حرفات درسته

میشه ب بقیه سوالامم جواب بدی؟

کِی مشکلم حل میشه؟اصلا حل میشه؟ادمایی ک این مشکلو برام بجود اوردن چرا اینکارو کردن؟کِی دست از سرم برمیدارن

عزیزم ممکن 8هفته دیگه باشه🥺🥺تور خدا منو یکم امیدوار کنید قلبم داره از جاش کنده میشه 😔💔

چرا عزیزم چیشده؟

دوست نداری عروسیتو بگیرن؟؟

قضیه چیه گلم

خونواده گفتن ۸ هفته دیگه عروسیه؟ یا شما از رو حساب حرفم داری از من سوال میکنی؟

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍
چرا عزیزم چیشده؟ دوست نداری عروسیتو بگیرن؟؟ قضیه چیه گلم خونواده گفتن ۸ هفته دیگه عروسیه؟ یا شما ...

ن عزیزم از خدامه عروسی مو زود بگیرم راحت شم😔 

توسط خانوادم تحت فشارم کار شوهرم جور نمیشه بخوایم عروسی بگیریم😔 به احتمال زیاد شاید بعد محرم عروسی مونو بگیریم 😔

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
ن عزیزم از خدامه عروسی مو زود بگیرم راحت شم😔  توسط خانوادم تحت فشارم کار شوهرم جور نمیشه بخوا ...

اها فکر کنم همین ۸ امساله توکل به خدا انشالله راحت میشی

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍
اها فکر کنم همین ۸ امساله توکل به خدا انشالله راحت میشی

ایشالله چون واقعا کم اوردم 😔