2777
2789
عنوان

حس ششم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 568 پست
اخرای سال چرا نباشه گلم؟مثبت فکر کن

یا همه ی اماما یا خود خدا اخر سال🥺

گلم میشه خصوصیات ظاهر و اخلاقی مو بگی

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
وااااای اررررره اففففرین خعلی کم جمعیتن  فقط یِ برادر داره  خواهر نداره  توروخدا د ...

موفق میشی گلم

فقط حسم این بود که گاهی یک کارای میکنی زیاد ناسازگاری میکنی بهونه میاری ناراحت میشی زود خودتم گاهی دلیل این کارات و نمیدونی

توی این مواقع اقا کم صبر میشن به شدت 

ادم کم حوصله ای هست ولی برای تو خیلی کارا میکنه چون حس کردم واقعا دوست داره

انشالله

نمیدونم حس کردم دوس دارن اقا بچه اولتون دختر باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مومشکی پوست گندمی ماه تولدت تو پاییزه یا تابستون رنگ لیمویی تو لباساته یا اطرافت؟ دختر زیر و زرنگ ...

درست

درست

نه

درست

افرین

حست خوبه گلم  

میتونی حس کنی عشقم دل تنگ  شده این چند روزه؟دیدار داریم قبل مهر؟

مومشکی پوست گندمی ماه تولدت تو پاییزه یا تابستون رنگ لیمویی تو لباساته یا اطرافت؟ دختر زیر و زرنگ ...

عزیزم حست میگه کی عروسی مونو میگیریم؟ 

بنظرت سال بعد برامون سال خوش یومنی میشه؟ 

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
یا همه ی اماما یا خود خدا اخر سال🥺 گلم میشه خصوصیات ظاهر و اخلاقی مو بگی

الهی زودتر باشه

مهربونی

احساساتی

کم صبری

از ادمای پرحرف و فوضول خوشت نمیاد

این روزا خیلی ناراحتی

اختلاف داری با همسرت هی به مشکل میخورید

قد متوسط

اندام نه لاغر نه چاق

چشمای درشت

موهای بلند

پوست گندمی

الهی زودتر باشه مهربونی احساساتی کم صبری از ادمای پرحرف و فوضول خوشت نمیاد این روزا خیلی ناراحت ...

بعضی هاشون درست بود گلم🥺

موفق میشی گلم فقط حسم این بود که گاهی یک کارای میکنی زیاد ناسازگاری میکنی بهونه میاری ناراحت میشی ز ...

وااااااای اسی تو اینارو ازکجافهمیدیییییی 

وااااای😮😮😮

بخدااا که اره همش آررررره 

اصلا نمیدونم کدومشونو تاییدکنم بس ک همش درست بود🤭🍬

آرررههههه ماهردومون عاشق دختریم😍

حالا واقعا دخترمیشه؟؟؟

اسی جان من خعلی برام مهمه مامانم از ازدواجم خوشحال باشن و خیالشون راحت اخه مریضن میشه بگی دراینده همینطوره؟؟؟

و اینکه مامان بابای پیام بامن خوبن کلا؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
میشه خصوصیات ظاهری و اخلاقیمو بگی؟ 

ادم حساسی هستی

با دقتی

کسی بهت دروغ بگه حس کردم زود حس میکنی

شوخ طبعی

وسواسی؟

قد متوسط رو به بلند

اندام تقریبا لاغری یکم

چشمای کشیده

پوست گندمی

انشالله از این به بعد همیشه ببینی اش منم دعوت کنی بیام شیرینی عروسی اتون رو بخورم     &n ...

قربونت برم چشم حتما 😉❤

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!