2777
2789
عنوان

حس ششم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 568 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره بهم برمیگردیم؟ میشه ازش چیزی حس میکنی بگی خودش حسش ب من رابطمون

شاید

حس کردم متولد زمستون هست

یک حرفی زدی نمیدونم توی عصبانیت یا چی ناراحت شده ازت

ادم پرتلاش و کاری هست

یکم زود جوش میاره

اسی به منم میگی .یه مشکل هست تقریبا ده ساله .اخر کی حل میشه اخه همش تو مشگل گره میفته میپیچه به خودش ...

انشالله زود حل بشه

مطمئن نیستم گلم ولی حس کردم شاید یک ادم تقریبا اشنا زیاد از شما خوشتون نمیاد این مشکل شما هم دوس نداره حل بشه

می شناسه ولی مثل تو منتظر دیدار نیست اون قدر زیاد اقا هستن یا خانم؟ البته فوضولی نباشه گلم اگه دو ...

نه عزیزم فضولی چرا! اقاهستن ولی یجوری رفتار کرد من بهش علاقه مند شدم ازین ناراحتم که نشد ازش خدافظی و تشکر کنم چون شیفتش ظاهرا شب بود😞

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
نه عزیزم فضولی چرا! اقاهستن ولی یجوری رفتار کرد من بهش علاقه مند شدم ازین ناراحتم که نشد ازش خدافظی ...

اها متوجه ام

اگه کاری کرده برات که واقعا به دلت نشسته و دوس داری ازش تشکر کنی

قبلش برو شیفتش رو بپرس یک هدیه کوچک بگیر برو بیمارستان

هم تشکر کردی هم شاید شروع اشنای باشه

شاید از دیدنت خوشحال بشه

اشتباه تایپ کردم گلم شرمنده

خیلیی ممنون عزیزم الهی خدا خیرت بده خیلییی خوشحالم کردی ان شاءالله حاجت روا شی مهربونم❤❤❤🥰🥰🥰

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
اها متوجه ام اگه کاری کرده برات که واقعا به دلت نشسته و دوس داری ازش تشکر کنی قبلش برو شیفتش رو بپ ...

بنظرت اینکار منو کوچیک نمیکنه؟ اونم به اندازه من خوشحال میشه یعنی...

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
بنظرت اینکار منو کوچیک نمیکنه؟ اونم به اندازه من خوشحال میشه یعنی...

نمیدونم الان بری اینجا در این مورد تاپیک بزنی همه میگن

وا چه کاری؟چرا میخوای خودت و کوچک کنی و...

ولی خب من نظرم کلن توی این موردها یک چیز دیگه است

اگه واقعا ازش خوشت اومده یک کاری یک حرکتی انجام بده کار زشتی هم که قرار نیست بکنی فقط یک بار قرار توی این دنیا زندگی کنیم

خواهش میکنم گلم کاری نکردم انشالله خدا خوشحالت کنه    

ممنونم عزیزم❤

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم